1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇOCUKLAR İÇİN ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER!
ÇOCUKLAR İÇİN ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER!

ÇOCUKLAR İÇİN ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER!

Gençlik Merkezi Birliği'nden düzenlenen etkinlikler;

A+A-

Gençlik Merkezi Birliği, “31 Mayıs Dünya Tütüne Hayır Günü” ve “1 Haziran Dünya Çocuk Günü” nedeniyle çeşitli etkinlik düzenliyor.

Gençlik Merkezi Birliği, her iki günle ilgili ortak mesajında, 1987 yılından bu yana her yıl 31 Mayıs tarihinde Dünya Sağlık Örgütü (WHO) üye devletlerince kutlanan “Dünya Tütüne Hayır Günü”nde sigaranın zararlarına dikkat çekilmesinin amaçlandığı kaydedildi.
 
Gençlik Merkezi Birliği öncülüğünde, KTEV ve USAM katkılarıyla gerçekleştirilecek“31 Mayıs Dünya Sigara İçmeme Günü” resim yarışmasında çocukların gözünde sigaranın zararları ve sigarasız yaşamın güzelliklerinin vurgulanması hedefleniyor.

ETKİNLİKLER

Lefkoşa Kızılbaş bölgesindeki Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilecek 31 Mayıs etkinlikleri saat 17.00’de resim yarışmasıyla başlayacak. Daha sonra Kıbrıs Çocuk Oyunlarının tanıtımı yapılacak. Resim yarışmasında başarılı olanların açıklanmasının ardından saat 20.00’de gençler gösterilerini sunacak.

Dünya Çocuk günü nedeniyle 1 Haziran’da gerçekleşecek kortej yürüyüşü saat 18.30’da Dr. Fazıl Küçük Parkı’nda başlayacak. Gençlik Merkezi’ne vardıktan sonra saat 19.00’da gençler gösterilerini gerçekleştirecek.

Tak

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.