1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “ÇOCUKLAR MİLLETİMİZİN UMUT ÇİÇEKLERİ”
“ÇOCUKLAR MİLLETİMİZİN UMUT ÇİÇEKLERİ”

“ÇOCUKLAR MİLLETİMİZİN UMUT ÇİÇEKLERİ”

Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı ve UBP Girne Milletvekili Ünal Üstel,

A+A-

 

“ÇOCUKLAR MİLLETİMİZİN UMUT ÇİÇEKLERİ”

Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı ve UBP Girne Milletvekili Ünal Üstel, bugünün çocuklarının görevinin bilime ve gelişen teknolojilere açık, okuyan, sorgulayan, araştıran ve bunlarla birlikte düşünen ve düşündüklerini düzgün bir şekilde ifade edebilen, dürüst, çalışkan ve başarılı fertler olarak yetişmek olduğunu kaydetti.

Üstel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 95. yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajda tüm çocuklara seslenerek, “Sizler, milletimizin umut çiçekleri, aydınlık yarınlarımızı kucaklayan güçlü kollarısınız. Bu bakımdan sizlerin sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak hayata devam etmeniz en büyük arzumuzdur” ifadelerini kullandı.

Mesajında “Sizlere düşen görev, bilime ve gelişen teknolojilere açık, okuyan, sorgulayan, araştıran ve bunlarla birlikte düşünen ve düşündüklerini düzgün bir şekilde ifade edebilen, dürüst, çalışkan ve başarılı fertler olmaktır. Bu görevi en güzel şekilde yapacağınıza ve bu mirasa en güzel şekilde sahip çıkacağınıza olan güvencimiz tamdır” diyen Üstel, 23 Nisan’ı kutlayarak Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitleri saygı, şükran ve rahmetle andığını belirtti.

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.