1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇOCUKLAR NEDEN SÖZ DİNLEMEZ…
ÇOCUKLAR NEDEN SÖZ DİNLEMEZ…

ÇOCUKLAR NEDEN SÖZ DİNLEMEZ…

Uzman Dr. Şebnem Deniz Ersoy’un konuşmacı ...

A+A-

 

Gazimağusa Belediyesi Mağusa Gelişim Akademisi (MGA) ile Yaşama Hakkını ve Aileyi Koruma Birliği’nin ortak organizasyonuyla  Uzman Dr. Şebnem Deniz Ersoy’un konuşmacı olarak katıldığı “Çocuklar neden söz dinlemez” isimli seminer dün akşam MGA Tesisi’nde yapıldı.

 

Gazimağusa Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre seminerde, “çocuklardan söz dinleyen, iyi huylu, akıllı çocuk olmalarını isteyen anne-babaların gelecekte onların kişiliklerini nasıl etkileyebileceği” anlatıldı.

Ailelerin gelişimini ve aile içinde sağlıklı iletişim becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlenen seminerler dizisinin, önümüzdeki üç ay devam edeceği bildirildi.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter etkinlikte yaptığı konuşmada, seminerde çocukların gelişiminde gözden kaçanların tamamlanmasını ve kreşlerde çocuk eğitimi verenlere katkı yapılmasını amaçladıklarını belirtti.

Çocukların gelişimine katkı sağlayacak bilgilerin bugünün ve geleceğin anne babalarına aktarılması için çalıştıklarını, Gazimağusa halkının seminerlere olan ilgisini gördükten sonra çalışmaları daha da artırmaya karar verdiklerini kaydeden Arter, her eğitimin belli bir zamanı olduğunu, çocuklara eğitimin de küçük yaşlarda verilmesi gerektiğini ifade etti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.