1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇOCUKLARA İÇKİ SATMAKLA SUÇLANIYOR!
ÇOCUKLARA İÇKİ SATMAKLA SUÇLANIYOR!

ÇOCUKLARA İÇKİ SATMAKLA SUÇLANIYOR!

Çocuklara içki satmakla suçlanıyor!

A+A-

Abbas ELMAS

Lefkoşa’da 18 yaşından küçük çocuklara içki sattığı gerekçesi ile polis tarafından gözaltına alınan zanlı Said Kozkıran, mahkemede “Ben çocuklara içki satmam” dedi!

Mahkemede yeminli şahadet vererek zanlı hakkındaki bulgular aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli polis memuru Cemil Basri, zanlı Said Kozkıran’ın 2 Şubat tarihinde meydana gelen “18 yaşından küçük çocuklara içki satmak” suçundan methaldar olduğunu söyledi.

Zanlının TC uyruklu olduğuna değinen polis, zanlının davlarında hazır bulunabilmesi için mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Mahkemede söz hakkı alan zanlı Said Kozkıran ise “Ben çocuklara içki satmam. Dün çok kalabalıktı ve başkalarına aldırdılar yoksa kendileri mi aldı farkında değilim. Bana iftira atılıyor da olabilir” şeklinde savunmasını yaptı.

Huzurundaki şahadeti ve zanlının söylediklerini değerlendiren Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit, zanlının davalarında hazır bulunabilmesini sağlamak için yurt dışına çıkışının yasaklanarak tutuksuz yargılanmasını emretti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.