1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ''ÇOCUKLARA SÜT ALABİLMEK İÇİN YAPTIM''
''ÇOCUKLARA SÜT ALABİLMEK İÇİN YAPTIM''

''ÇOCUKLARA SÜT ALABİLMEK İÇİN YAPTIM''

Korkmaz’ın mahkemede söyledikleri yürekleri dağladı...

A+A-

 

Kıbrıs Postası'nın haberine göre; Yarım bir inşaat alanından hurda demirleri sirkat ettiği gerekçesiyle polis tarafından yargı huzuruna çıkarılan Ramazan Korkmaz’ın mahkemede söyledikleri yürekleri dağladı.

Girne’de yarım inşaat olan bir evin arazisine girerek 3 bin TL’lik hurda demir ve araba parçaları sirkat ettiği iddia edilen zanlı Ramazan Korkmaz, dün Girne Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarılarak tutuklandı.

Mahkemede söz hakkı alarak konuşan zanlı, “Okuma yazma bilmediğim için kimse bana iş vermiyor. Çocuklarıma süt almak için bu suçu işledim” şeklinde savunmasını yaptı.

Sonal Engüzel’e ait yarım inşaat alanı içinden hurda demirler ve araba parçaları çaldığı gerekçesiyle polis tarafından gözaltına alınan Ramazan Korkmaz,  dün Girne’de yargı huzuruna çıkarılarak tutuklandı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları Aktaran Girne Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli Polis Memuru Ömer Yavuz, zanlı Ramazan Korkmaz’ın 31 Ocak tarihinde Girne’de meydana gelen “Sirkat” suçuyla ilgili methaldar olduğunu söyledi.

Zanlının söz konusu tarihte Semih Sancar Caddesi üzerinde Sonal Engüzel’e iat yarım inşaat arazisi içinden toplam değeri 3 bin TL olan hurda demir ve araba parçalarını sirkat ettiğini ifade eden Ömer Yavuz, zanlının 5 Şubat tarihinde müştekinin verdiği araba plakası ve eşkalinden Gazimağusa bölgesinde tespit edilerek derdest emri gereği tutuklandığını açıkladı.

Zanlı hakkında başlatılan polis soruşturmasının henüz çok yeni olduğunu ve Girne bölgesinde meydana gelen birçok benzer suçlarla bağlantısının olup olmadığının araştırılacağını aktaran Polis Memuru Yavuz, zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın selameti için 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkemede söz hakkı alarak konuşan zanlı Ramazan Kormaz, “Ben okuma yazma bilmediğim için kimse bana iş vermiyor. Çok zor durumdayım ve çocuklarıma süt alabilmek için bu suçu işledim” şeklinde savunmasını yaptı.

Huzurundaki polis şahadetini ve zanlının söylediklerini dikkate alan Girne Kaza Mahkemesi Yargıcı Fügen Ulutekin, zanlının olayla bağlantılı olabileceğine bulgu yaparak, zanlı hakkında talep edilen 3 günlük sürede poliste tutuklu kalmasını emretti.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.