1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇOCUKLARI HABERSİZCE İZLEDİ
ÇOCUKLARI HABERSİZCE İZLEDİ

ÇOCUKLARI HABERSİZCE İZLEDİ

Alkollü olduğu öne sürülen sürücünün kaza yapması sonucu yaşamını yitiren Yusuf Temli toprağa verilirken, çocukları cenaze töreninde her şeyden habersiz olanları izledi

A+A-

Suna ERDEN

Alkollü olduğu öne sürülen sürücünün kaza yapması sonucu yaşamını yitiren Yusuf Temli toprağa verilirken, çocukları cenaze töreninde her şeyden habersiz olanları izledi

Girne-Alsancak yolunda önceki gece meydana gelen trafik kazası sonucu yaşamını yitiren 43 yaşındaki Yusuf Temli dün gözyaşları arasından toprağa verildi. Güzelyurt Fatih Camisi’nde düzenlenen dini törenin ardından Yusuf Temli Yuvacık Mezarlığı’nda toprağa verildi.

ANNESİNİN FERYATLARI YÜREK DAĞLADI

Bir 2 yaşında kız, diğeri 12 yaşında erkek çocuğu sahibi olan Yusuf Temli’nin annesi Fatma Teyze cenaze töreni boyunca ağıtlar yaktı. ”Oğlum uyan” diye haykıran acılı anne çevredekiler tarafından sakinleştirildi. Yusuf Temli’nin eşi ise güçlükle ayakta dururken, babalarını kazaya kurban veren 2 yaşındaki Beren ile 12 yaşındaki Berat her şeyden habersiz cami avlusunda olanlar izledi.

SÜRÜCÜNÜN ÇOK SARHOŞ OLDUĞUNU SÖYLEMİŞ

Erkek kuaförü olan Yusuf Temli’nin müşterisi ve arkadaşı olan Recep Tuzluca’nın daveti üzerine Girne’ye eğlenmeye gittiği, kazadan bir saat önce eşini telefonla aradığı, sürücünün çok sarhoş olduğunu ve onu ayıltmak için uğraştıklarını söylediği öğrenildi.

EMNİYET KEMERİNİN GEREKLİKLİLİĞİ GÖZLER ÖNÜNE SERİLDİ

Öte yandan arka koltukta yolcu olarak bulunan Yusuf Temli ile 18 Ocak tarihinde Lefkoşa-Gazimağusa Anayolunda meydana gelen kazada yine arka koltukta yolcu olarak bulunan keziban Karam’ın yaşamını yitirmesi, arka koltukta kemer takılması gerekliliğini gözler önüne serdi.

Star Kıbrıs

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.