1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “ÇOCUKLARIN HAYATI HİÇE SAYILDI”
“ÇOCUKLARIN HAYATI HİÇE SAYILDI”

“ÇOCUKLARIN HAYATI HİÇE SAYILDI”

“Çocukların hayatı hiçe sayıldı”

A+A-

 

Şehit Ertuğrul İlkokulu’nun arkasına bırakılan kepçe tehlike saçıyor. Kepçenin ağzı demir bir borunun desteği ile her an düşecekmiş gibi havada duruyor. Öğrencilerin her gün orada ailelerini beklediğine dikkat çeken veliler, kepçenin gerekli emniyet tedbirleri alınmadan ilkokulun arkasına bu şekilde bırakılmasının büyük bir sorumsuzluk olduğuna dikkati çekti. Yetkililere çağrıda bulunan veliler, kepçenin bir an önce oradan kaldırılmasını istedi.

Her an öğrencilerin başına düşebilir

Okul çıkışında birçok öğrencinin ailesinin gelişini kepçenin park edildiği yerde beklendiğini ifade eden veliler, “Öğrenciler velileri tarafından aranana kadar o alanda bekliyor. Beklerken oyun da oynuyor. Bu tarz, ağır bir iş makinesinin oraya park edilmesi başlı başına bir tehlike. Bir de nasıl bırakıldığına bakılınca tehlike iki kat artıyor. Kepçenin ağzı bir demir borunun yardımıyla yukarıda duruyor.

Çocuklar oyun oynarken her ban ona vurarak düşürebilir. Üstelik boru desteğiyle yukarıda duran kepçenin ağzının üzerinde de, orada oyun oynayan birçok çocuktan daha ağır bir araç lastiği duruyor. Bu sorumsuzluğun daniskasıdır” diyerek tepki gösterdi.

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum