1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. ÇOCUKLARINI ÇOK SEVİYOR DİYE ELİNDEN ALDILAR
ÇOCUKLARINI ÇOK SEVİYOR DİYE ELİNDEN ALDILAR

ÇOCUKLARINI ÇOK SEVİYOR DİYE ELİNDEN ALDILAR

Çocuklarını Çok Seviyor Diye Elinden Aldılar

A+A-

Avrupa'da yaşanan "Devlet tarafından el konulan Türk çocukları" problemine Almanya'da bir yenisi daha eklendi. Almanya'nın Bornheim kentinde oturan 35 yaşındaki Habip Şahin'in 2 çocuğu, 'Çocuk yetiştirecek olgunlukta olmadığı' gerekçesiyle mahkeme kararıyla elinden alındı.

"ÇOCUKLARINA GÖSTERDİĞİN SEVGİ ABARTILI"

Bonn Mahkemesi'nde görülen davada bilirkişi, baba Habip Şahin'in çocuklarına gösterdiği sevgiyi abartılı olarak değerlendirirken disiplinsiz davrandığı iddiasında bulundu. Bilirkişinin istemine uyan mahkeme, bir süre önce aileden alınan çocukları babaya vermedi. Habip Şahin, yurda yerleştirilen çocukları 8 yaşındaki Devran ve 4 yaşındaki Büşra'yı artık ayda 1 kez ve sadece 1 saat görebilecek.

"MAHKEME NE BENİ NE DE AVUKATIMI KONUŞTURDU"

Oto yıkama yeri işleten Habip Şahin mahkemenin kararını, Köln Bölgesel Mahkeme'sinde temyize götüreceğini söyledi.Mahkeme kararı ile yıkıldığını söyleyen Habip Şahin, "Çocuklarımın her istediğini yapıyor ve 'hayır' diyemiyormuşum. Oğlumun üzerinde otorite kuramıyormuşum. Mahkemede ne beni ne de avukatımı konuşturdular.

"ÇOCUĞUMU KUCAĞIMDA TAŞIMAM SORUN OLDU"

Bizim kültürümüz Almanlardan farklı. Biz sıcakkanlı insanlarız. Kızımı öpmem, omuzuma almam, me

"ÇOCUKLARIN YAŞADIĞI YERİ GÖRSENİZ VİCDANINIZ SIZLAR"

Böyle bir Türk ve Müslüman bakıcı aile bulmak çok zor. Öyle olsa en azından çocuklar dil ve kültürlerini unutmazlardı. Çocuklarımın yaşadığı yeri görseniz vicdanınız sızlar" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.