1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE OKYANUSA GİTTİ!
ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE OKYANUSA GİTTİ!

ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE OKYANUSA GİTTİ!

Çocuklarıyla birlikte okyanusa gitti!

A+A-

ABD'de hamile kadın cipinin arka koltuğuna 3 çocuğunu oturtup, okyanusa doğru gaza bastı. Olay yerinde tesadüfen bulunan itfaiyeci sayesinde annelerinin öldürmek istediği çocukları kurtardı.

Florida’da hamile bir kadın, kullandığı arabayı Atlantik Okyanusu’na sürerek 3, 9 ve 10 yaşlarındaki üç çocuğunu ve kendisini öldürmeye kalktı. O sırada arabasıyla olay yerinden tesadüfen geçen Tim Tessener adlı eski itfaiyeci, önce okyanusun kenarındaki karavanın içindeki kadın ve çocukların eğlendiklerini düşündü. Bir süre sonra çocukların imdat çığlıklarıyla irkilen Tessener ve o sırada oradan tesadüfen gecen başka bir kişi, arabanın yanına koşup kadını ikna etmeye çalıştı. Arabanın yanına gittiklerinde bir çocuğu kucağında, yüzünde korku dolu bir ifadeyle bulunan kadın "Biz iyiyiz, iyi olacagız" dedikten sonra arabasını okyanusa doğru sürmeye başladı.


Aracın arkasından koşan iki adam uzun uğraşlar sonucu 3, 9 ve 10 yaşlarındaki üç çocuğu arabanın penceresinden çekip çıkarmayı başardı. Daha sonra olay yerine gelen polisler yaklaşık 2 buçuk saat sonra kadını ikna etmeyi başarırken, şans eseri hiç yaralanmayan çocuklar hastanede müşahede altına alındı. Annenin psikolojik problemleri olduğu ve bu yüzden böyle bir şeye kalkıştığı belirtildi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.