1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Çok özlüyoruz kavga ediyoruz
Çok özlüyoruz kavga ediyoruz

Çok özlüyoruz kavga ediyoruz

Hiç düşünmeden gittim!

A+A-

Kylie Jenner ile Travis Scott, ilk kez bir dergiye beraber poz verdi. Samimi açıklamalarda bulunan çift, “Tartışmalarımızın en büyük nedeni birbirimize duyduyğumuz özlem” dedi

Kylie Jenner-Travis Scott çifti, GQ dergisinin ağustos sayısına kapak oldu. Kylie, tanışma hikayelerini anlattı: “Scott geçen yıl turnedeydi. Coachella da onun konser duraklarından biriydi. Birbirimizden çok etkilendik. Bana ‘Turneye devam etmem gerekiyor. Ne yapacağız?’ dedi. Ben de ‘Sanıyorum seninle geleceğim’ dedim ve hiç düşünmeden tur otobüsüne atladım. Onunla birlikte ülkenin yarısını gezdim.”

Birbirlerini çok özlediklerini de söyleyen Kylie Jenner şöyle konuştu: “Onu sadece birkaç saat görmek için Los Angeles’tan Houston’a uçuyorum. Kavgalarımızın nedeni birbirimizi uzun süre görmememiz oluyor, bazen haftalarca görüşemiyoruz. Şimdi bir de Stormi var, çok küçük olduğu için onunla seyahat edemiyorum. Tartışmalarımız temel nedeni birbirimize duyduğumuz özlem. Gidiyorum bir şeyleri düzeltiyorum ve geri dönüyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.