1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. ÇOK YİYEN ERKEK YATAKTA...
ÇOK YİYEN ERKEK YATAKTA...

ÇOK YİYEN ERKEK YATAKTA...

ÇOK YİYEN ERKEK YATAKTA...

A+A-

Hanımlar, rahat bir nefes alın! Kıvanç Tatlıtuğ baklavaları yerine Türk kasına sahip olduğu için eşinize kızmayın.

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde yapılan bir araştırma, erkeklerin Vücut Kitle İndeksi (BMI) ile cinsel performansları arasında bağ olduğunu gösteriyor.

Bulgulara göre, yağ miktarı fazla olan erkekler yatakta daha uzun süre performans sergiliyor. Konuya rakamlar açısından bakmak gerekirse; kilolu erkekler ortalama 7,3 dakika cinsel ilişkiye girerken, zayıf erkekler ortalama 108 saniye ilişkiyi sürdürüyor.

Nedenine gelince... Her şeyin sorumlusu "kadın hormonları".

Aşırı yağlı olan erkeklerde kadın östradiol seks hormonunun daha yüksek seviyelerde olduğu ortaya çıktı. Bu madde, bedenlerindeki doğal "erkek" nörotransmitter (sinir taşıyıcısı) kimyasallarını bozar ve bedenlerinin orgazma doğru ilerleyişini yavaşlatır, böylece erken boşalma sorunu yaşamazlar.

Bu araştırma sonucuna bakınca, daha az maskülen vücudu olan kilolu erkekler, daha başarılı aşıklar olarak karşımıza çıkıyor.

Araştırmacılar, cinsel fonksiyon bozukluğu olduğu için tedavi gören 100 erkekle, daha uzun süre erekte olarak ilişkiyi sürdürebilen, yani erken boşalma sorunu olmayan başka 100 erkeğin Vücut Kitle İndeksi (BMI) ve cinsel performansını karşılaştırdı. Buna göre erken boşalma sorunu yaşayan erkekler diğerlerine göre daha zayıf ve daha fit vücutlu olanlar olarak tespit edildi.

Hürriyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.