1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “COMME DES GARÇONS” ADAMIZDA
“COMME DES GARÇONS” ADAMIZDA

“COMME DES GARÇONS” ADAMIZDA

Memduh Erdal Mağazalarının yeni üyesi Beauté Girne’de, Prestige Brands Corporation firmasının dağıtımını yapmaya başladığı en yeni ve seçkin markası Comme des Garçons’un lansmanı gerçekleştirildi

A+A-

Comme des Garçons, Japon tasarımcı Rei Kawakubo’nun 1969 yılında yarattığı ve anlamı “like the boys” yani “erkek çocuğu gibi” olan ve bugün halen tamamen kendisinin sahip olduğu “niche” olarak adlandırabileceğimiz çok seçkin ve özel bir marka.

Tasarımlarında sürekli olarak işbirliğine giden Comme des Garçons, bugüne kadar Louis Vuitton, Hermes, Moncler, H&M, Coca-Cola, Converse, New Balance gibi sektörlerinin en ünlü markaları ile ortak tasarımlar yaptı. Kıyafetlerinde olduğu gibi tasarladığı parfümlerde de sıra dışı çizgisini koruyan Comme des Garçons, bugüne kadar 60’a yakın parfüme imza atmıştır.

Universal Brands Group, geçen yıl tüm Türkiye’de Harvey Nichols, Beymen’ler ve seçkin Sevil Parfümeri mağazalarında gerçekleştirdiği lasnmanı sonrası; bugün Kıbrıs’taki dağıtım şirketi Prestige Brands Corporation bünyesinde ada çapındaki tüm Memduh Erdal B&P L’O ve Beauté Mağazalarında Kuzey Kıbrıs halkının seçimine sundu.

DJ Party konseptinde gerçekleştirilen geceye, Adem Kaner Şirketi’nin dağıtımını yaptığı Smirnoff votkaları eşlik etti.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.