1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇÖP POŞETİNDE SARILI CESEDİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU!
ÇÖP POŞETİNDE SARILI CESEDİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU!

ÇÖP POŞETİNDE SARILI CESEDİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU!

5 gün önce doğum günüydü! Genç kadının katili kocası mı?

A+A-
 

Odun kesmek için Esentepe-Alevkayası arasındaki ormanlık alana giden iki işçi öğleden sonra, toprak yol kenarındaki uçurumdan atılmış çöp poşeti içerisinde çarşafa sarılı genç bir kadının cesedini buldu. İlk incelemede, 10 yerinden bıçaklandığı anlaşılan kadının, 6 Aralık 1983 Rusya doğumlu Olesya Kupriyanova olduğu belirlendi

Esentepe-Alevkayası anayolunun yaklaşık bir kilometre içerisinde, çöp poşetine konulmuş ve çarşafa sarılmış halde bir kadın cesedi bulundu. İlk incelemelerde 10 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü anlaşılan kadının, 6 Aralık 1983 Rusya doğumlu Olesya Kupriyanova olduğu belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, 32 yaşındaki kadının 6 veya 7 Aralık’ta öldürülmüş olabileceğini düşünüyor. Kupriyanova’nın Küçükerenköy’deki evinde de kan izlerine rastlayan polis, kadının eşinin 7 Aralık’ta yurtdışına çıkmış olmasını da şüpheli buldu. Kadının, eşi tarafından evde öldürüldükten sonra, ormanlık alana atıldığını ve daha sonra kocasının ülke dışına çıktığına inanıyor.


 

saved.jpg

Duyulduğu andan itibaren büyük merak uyandıran cinayet olayı dün öğleden sonra, yetkili makamlardan izinli bir şekilde Esentepe-Alevkayası arasındaki ormanlık alanda ağaç kesmeye giden iki işçi tarafından ortaya çıkarıldı.

Toprak yol kenarındaki uçurumun aşağısında genç bir kadının cesedinin olduğunu fark eden işçiler durumu hemen polise bildirdi.

Olay yerine giden polis ekipleri, ilk incelemelerinde çıplak halde olan ve çarşafa sarıldıktan sonra kafasından ve ayaklarından iki adet çöp poşeti giydirilen genç kadının vücudunun çeşitli yerlerinden 10 kez bıçaklandığını, bunlardan 3-4 tanesinin çok derin olduğunu belirledi. Ceset, otopsi ve ileri işlemler için Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, polis olay yerinde detaylı inceleme yaptı. Genç kadının kimliği ancak akşam saatlerinde belirlenebildi.

6 Aralık 1983 Rusya doğumlu olan kadının adının Olesya Kupriyanova olduğunu belirleyen Girne Polis Müdürlüğü ekipleri, daha sonra Kupriyanova’nın Küçükerenköy’deki evine gitti. Burada yapılan incelemelerde de evde kan izine rastlandı. Kadının kocasının 7 Aralık’ta yurt dışına çıktığını belirleyen polis, her ne kadar kadının eşinden şüphelense de, cinayetin başka biri veya birileri tarafından işlenmiş olabileceği ihtimalini de göz ardı etmiyor ve bu yöndeki soruşturmasını da sürdürüyor.

Ormanlık alanda genç bir kadının cesedinin bulunduğu ihbarı üzerine, Girne Polis Müdürü Ali Adalıer, PGM Adli Polis Müdürü Zafer Zaifer, Girne Bölgesi Karakollar Sorumlusu Başmüfettiş Turgul Tomgüsehan, Girne Polis Müdürlüğü Adli Şube Amiri Hakan Haksoy, Girne Polis Müdürlüğü Cürümleri Önleme Şubesi Amiri Murat Bayram da olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.