1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. "ÇÖP SANIP ALDIK!"
"ÇÖP SANIP ALDIK!"

"ÇÖP SANIP ALDIK!"

Mahkemeden af dilediler...

A+A-

Alayköy’de bir şahsa ait arsadan hurda çalan zanlılar mahkemeden af diledi

 

Başkent Lefkoşa’ya bağlı Alayköy’deki Sanayi Bölgesinde Ahmet Taçoy'a ait arsa içerisindeki muhtelif dolaplara zarar verip üzerinden parça çalan zanlılar Murat Demir, Vahit Bayır, Mehmet Güleryüz, Mustafa Yürek ve Kasım Aslanoğlu tespit edilerek gözaltına alındı.

Zanlılar dün tutuklama talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Mahkemede söz hakkı verilen zanlılar, “Onların orada çöp olduğunu sandık değerlendirmek istedik” dedi.
Duruşmada zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis, zanlılar Murat Demir, Vahit Bayır, Mehmet Güleryüz, Mustafa Yürek ve Kasım Aslanoğlu'nun 23 - 24 Nisan 2018 tarihleri arasında Gönyeli'de sakin Ahmet Taçoy'a ait Alayköy Sanayi Bölgesi 3. Cadde üzerinde bulunan arsa içerisindeki tahmini değerleri toplam 15 bin TL olan 18 adet ahşap ve 20 adet alüminyum çekmeceli dolapları kasten ve kanunsuz olarak hasara uğratıldıktan sonra konu dolaplar üzerinde bulunan alüminyum ve krom parçaların sökerek çaldıklarının tespit edildiğini söyledi. 
Polis, zanlıların tespit edilmesi üzerine mahkemeden alınan derdest emri gereği tutuklandığını ve gönüllü ifade verip suçlarını kabul ettiklerini mahkemeye aktardı. Polis, zanlıların vermiş oldukları ifadelerin teyit tekzip edileceğini, halen daha aranan emarelerin olduğunu belirterek, zanlıların 1 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. 
Mahkeme talebi kabul ederken, söz alan zanlılar “onların orada çöp olduğunu sandık değerlendirmek istedik” beyanında bulundu. 

Haber Kaynak:Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.