1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Çöpçatanlık sitesinden tanışıp otel odasında...
Çöpçatanlık sitesinden tanışıp otel odasında...

Çöpçatanlık sitesinden tanışıp otel odasında...

Çöpçatanlık sitesinden tanışıp otel odasında...

A+A-

Cinayet, tecavüz ve alıkoyma suçlarından tutuklanan bir adam, kurbanlarıyla bağlantı kurmak için Tinder gibi çöpçatanlık uygulamalarını kullanmakla suçlanıyor.

New York Polis Departmanı'nın bildirdiğine göre, 29 yaşındaki hemşire Samanta Stewart'ın yatak odasında ölü bulunmasının ardından ABD'nin Connecticut eyaletinin New Heaven şehrinden Danueal Drayton isimli 27 yaşındaki adam cinayetle bağlantılı olabileceği sebebiyle aranıyordu.

Öğrenilene göre kadın, baş ve boyun travması geçirdi.
 
Soruşturma sırasında Drayton'ın haftalar önce meydana gelen başka bir kadının tecavüze uğrama olayıyla bağlantısından şüphe edildi.
 
Drayton, daha sonra polis tarafından takip edildi ve bu hafta Kaliforniya'da 28 yaşındaki bir kadına cinsel taciz, cinayete teşebbüs ve buluştuktan sonra otel odasına alıkoymaktan tutuklandı. 
 
Yetkililer, Drayton'un bu kadınlarla ve olası diğer kurbanlarıyla buluşmak için çöpçatanlık uygulaması Tinder ve diğer siteleri kullandığını bildirdi. 
Samantha Stewart'ın teyzesi Ruby Dixon yeğeninin ölümüyle ilgili "Kalbim çok acıyor" ifadesini kullanarak "Yeğenim bir insanda bulabileceğinizin en iyisiydi" dedi. 
 
Kefaleti 1,25 milyon dolar olarak belirlenen Drayton, suçu kesinleştiğinde 23 yıldan uzun bir hapis cezasına çarptırılacak. 
--3640315.jpeg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.