1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇÖPLERİN ARASINDAN ÇIKTI
ÇÖPLERİN ARASINDAN ÇIKTI

ÇÖPLERİN ARASINDAN ÇIKTI

Çöplerin arasından çıktı

A+A-

Hüseyin Özbayır’ın evine baskın düzenleyen polis, 60 gram uyuşturucu madde ele geçirdi

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da önceki sabah aldığı ihbarı değerlendirerek ‘Baby’ lakaplı Hüseyin Özbayır’ın evine baskın düzenleyen Narkotik Şube ekipleri aramalar sonucunda toplam 60 gram bonzai ele geçirdi.

Operasyon sonucu Hüseyin Özbayır ile aynı evde ikamet eden Osman Kapsız’ı gözaltına alarak mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli Polis Memuru Hüseyin Özdesoy, 5 Mayıs 2016 tarihinde zanlı 1 Hüseyin Özbayır’ın, ikametgahı içerisinde zanlı 2 Osman Kapsıl ile beraber uyuşturucu tasarruf ettiğine dair bir ihbar aldıklarını ve konu eve baskın düzenlediklerini söyledi.

Yol kenarındaki çöpe saklamışlar…
Zanlıların ev içerisinde tespit edildiğini belirten Özdesoy, zanlılar huzurunda yapılan aramalar sonucunda evin bahçesinde bulunan demirlerin altında, bir poşet içerisinde 5 gram “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ele geçirdiklerini söyledi.
Evin yanında bulunan yol kenarındaki çöpler arasında, poşet içerisinde gizlenmiş halde 50 gram “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ele geçirdiklerini belirten Özdesoy, evin karşısında bulunan zeytin ağacının altında ise 5 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu maddeyi de bularak emare olarak el koyduklarını ifade etti.

Boş sigara paketleri de incelenecek
Zanlıların odalarından sigara paketlerinin de incelenmek üzere alındığını belirten Özdesoy, zanlıların serbest kalmaları halinde soruşturmaya müdahale etme olasılıklarının olduğunu ifade ederek, zanlıların 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlıların 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına izin ve emir verdi.

Diyalog

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.