1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇÖPÜN KENARINDA BULMUŞLAR!
ÇÖPÜN KENARINDA BULMUŞLAR!

ÇÖPÜN KENARINDA BULMUŞLAR!

15 yaşındaki yeğenim buldu deyince...

A+A-

21 yaşındaki Ali Akkan'ın ikametgahında 8 milimetre çapında tabanca ve üç adet canlı mermi bulundu

Emine UYSAL

Gönyeli'de Cürümleri Önleme Şubesi ekibi tarafından Ali Akkan'ın ikametgahında yapılan aramada 8 milimetre çapında tabanca ve üç adet canlı mermi bulundu.

Ali Akkan konu tabancayı 15 yaşındaki yeğeni R. A.'nın çöpün kenarında bulduğunu belirtmesi üzerine çocuk da tutuklandı.

"Kanunsuz ateşli silah ve patlayıcı madde tasarrufu" suçlamasıyla gözaltına alınan Ali Akkan ve 15 yaşındaki yeğeni R. A. dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

Mahkeme oturumu kapalı gerçekleştirdi.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar'ın huzurumda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına Savcı Behrat Mavioğlu, tanık olarak Lefkoşa Polis Müdürlüğü'nde görev yapan Polis Memuru Ömer Daşgın'ı dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Daşgın, 2 Nisan'da 19.00 ile 19.20 saatleri arasında, Gönyeli'de 21 yaşındaki Ali Akkan'ın ikametgahında Cürümleri Önleme Şubesi ekibi tarafından yapılan aramada 8 milimetre çapında Blow Mini 2003 model tabanca ile üç adet canlı mermi bulunarak emare alındığını kaydetti.

Meselede konu silahı 15 yaşındaki çocuğun evinin önündeki çöpün yanında bulduğunu beyan ettiğini belirten Daşgan, bu iddiaların araştırılacağını kaydetti.

Polis memuru Daşkan, silaha balistik inceleme yapılacağına ve meselenin çok yönlü soruşturulacağına dikkat çekip, her iki zanlının da üç gün tutuklu kalmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, her iki zanlının da üç gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.