1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Corona virüsü ile ilgili bomba iddia: Salgını Bill Gates başlatmış
Corona virüsü ile ilgili bomba iddia: Salgını Bill Gates başlatmış

Corona virüsü ile ilgili bomba iddia: Salgını Bill Gates başlatmış

Corona virüsü ile ilgili bomba iddia: Salgını Bill Gates başlatmış

A+A-

Corona virüsü vaka sayısı 2 milyona dayanırken ABD'den flaş bir komplo teorisi ortaya atıldı... ABD'li siyasi danışman ve yazar Roger Stone, "Bill Gates insanlara mikroçip takmak için corona virüsünü yarattı" dedi.

ABD’li yazar ve siyasi danışman Roger Stone, katıldığı radyo programında corona virüsü ile ilgili açıklamalarda bulundu… ABD Başkanı Donald Trump’ın uzun süre danışmanlığını üstlenen ve ABD kulislerinde “efsane” olarak tanınan Stone, corona virüsünü ünlü milyarder Bill Gates’in geliştirdiğini iddia etti.

1-20200414100258.jpg

The Answer isimli radyo programında Joe Piscopo’ya konuşan Stone, “Bill Gates’in bu salgının yaratım ve yayılım sürecindeki rolü çok önemli. Bazı arkadaşlarım bu iddiaların gerçek olmadığını söylerken diğerleri de çok mantıklı buluyor. Gates ve diğer küreselçiler bu aşıları ve mikroçipleri zorunlu hale getirdi” dedi.

Uzun bir süreden beri küresel bir salgına karşı hazırlıklı olunması gerektiğini dile getiren Gates’i eleştiren Stone, “Kimse benim bedenime mikroçip takamayacak” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.