1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CTP 16. OLAĞAN İLÇE KONGRELERİNİN İLKİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
CTP 16. OLAĞAN İLÇE KONGRELERİNİN İLKİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

CTP 16. OLAĞAN İLÇE KONGRELERİNİN İLKİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Ve başa o isim getirildi...

A+A-

CTP GENÇLİK ÖRGÜTÜ LEFKOŞA İLÇE BAŞKANI FELLAHOĞLU

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Gençlik Örgütü Lefkoşa İlçe Başkanlığı’na Ahmet Fellahoğlu seçildi.

CTP’den yapılan açıklamaya göre, CTP Gençlik Örgütü 16. Olağan İlçe Kongreleri’nin ilki dün akşam Lefkoşa’da gerçekleştirildi. Naci Talat Vakfı’nda düzenlenen kongre saat 19.00’da, demokrasi şehitleri anısına bir dakikalık saygı duruşunun ardından başladı. Kongreye, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber,  CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, CTP-BG Lefkoşa İlçe Başkanı Mutlu Azgın, bazı milletvekilleri ve çok sayıda partili katıldı.

Konuşmaların ardından CTP Gençlik Örgütü Lefkoşa İlçesi Yönetim Kurulu’nun faaliyet raporu okundu ve yeni başkan ile yönetim kurulu üyeleri tanıtıldı. CTP Gençlik Örgütü Lefkoşa İlçesi’nin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşturuldu: “Başkan Ahmet Fellahoğlu; Sekreter Bolkan Bardak; Örgütlenme Sorumlusu Tuğberk Kaya; Eğitim Sorumlusu Arif Osum; Dış İlişkiler Sorumlusu Açelya Özel; Basın - Yayın Sorumlusu Bertu Dedeler; Mali İşler Sorumlusu Çağda Özsoy; Sosyal Sorumluluk Sorumlusu Simge Alıcı; Kırsal Kesim Sorumlusu Naim Uzunoğulları”

FELLAHOĞLU: YANLIŞLARDAN DERS ÇIKARACAĞIZ

CTP Gençlik Örgütü Lefkoşa İlçe Başkanı Ahmet Fellahoğlu, yönetim kurulu üyelerinin tanıtılmasının ardından yaptığı konuşmada, CTP’li gençler olarak sorumluluklarının bilincinde olduklarını ve partiyi güçlü kılmak için her türlü görev ve sorumluluğu üstlenmeye hazır olduklarını belirtti.

CTP-BG’nin seçimlerde daha çok başarı gösterebilmesi için yanlışlardan ders çıkaracaklarını ve geride bırakılan bütün olumlu deneyimlerden faydalanacaklarını ifade eden Ahmet Fellahoğlu, 2015’te yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminin hayati önem taşıdığını ve bu seçimi kazanarak Kıbrıs’ta federal bir çözüme ulaşmanın ilk adımını atacaklarına inandığını kaydetti.

CTP Gençlik Örgütü Lefkoşa İlçesi’nin bundan sonra siyaset üreteceğinin altını çizen Fellahoğlu, sorunlara çare bulabilmek için gece gündüz çalışacaklarını vurguladı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.