1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CTP-BG ALSANCAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CEZAR EKİNCİ PROJELERİNİ TANITTI
CTP-BG ALSANCAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CEZAR EKİNCİ PROJELERİNİ TANITTI

CTP-BG ALSANCAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CEZAR EKİNCİ PROJELERİNİ TANITTI

Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) Alsancak Belediye Başkan adayı Cezar Ekinci projelerini tanıttı.

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) Alsancak Belediye Başkan adayı Cezar Ekinci projelerini tanıttı.

CTP-BG basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, CTP-BG Alsancak Belediye Başkan adayı Cezar Ekinci ile belediye meclis üyesi adayları seçilmeleri halinde halkla birlikte halkın katılımcı olduğu sosyal bir belediye yaratacaklarını belirterek, Alsancak’ta hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdi.

Ülkedeki belediyeler arasında sosyal etkinlik ve festivali olmayan tek belediyenin Alsancak olduğunu belirten Ekinci, bu kapsamda Alsancak’a festival kazandıracaklarını ve bunu da geleneksel hale dönüştüreceklerini söyledi

Göreve gelmeleri halinde belediye meclis toplantılarının halka açık olarak yapılmasını sağlayacakları ve her kuruşun hesabının verileceğini ifade eden Ekinci, bölgenin yeniden turizm ve eğlence merkezi haline dönüştürecek projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Sokak hayvanları için hayvan barınağı da oluşturacaklarını belirten Ekinci, bunun yanında Alsancak’a bağlı Malatya ve Ilgaz köylerinde de eko-günler düzenleyerek köyleri canlandıracaklarını ve su sorunu çözeceklerini kaydetti.

Yaptıkları çalışmalarda CTP-BG’li belediyeleri örnek alacaklarını da ifade eden Ekinci, CTP’li belediyelerdeki hizmeti Alsancak’a taşıyacaklarını vurguladı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.