1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. CTP-BG BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BİREN “BAŞ BELASI”NI İZLEDİ
CTP-BG BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BİREN “BAŞ BELASI”NI İZLEDİ

CTP-BG BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BİREN “BAŞ BELASI”NI İZLEDİ

CTP-BG Yeniboğaziçi Belediye Başkan adayı ve Belediye Başkanı Cemal Biren, Yeniboğaziçi Belediyesi Tiyatrosu’nun, Yeniboğaziçi Kültür Salonu’nda sahnelediği “Baş Belası” isimli yeni oyunu izledi.

A+A-

CTP-BG Yeniboğaziçi Belediye Başkan adayı ve  Belediye Başkanı Cemal Biren, Yeniboğaziçi Belediyesi Tiyatrosu’nun, Yeniboğaziçi Kültür Salonu’nda sahnelediği “Baş Belası” isimli yeni oyunu izledi.

CTP-BG açıklamasına göre, oyun, 1974 öncesi Kıbrıs’ın trajedilerinden biri olan Araplara satılan kızlar konusunu da yine “gerçek hikayelerle” sahneye taşıyan, komedi unsurları da içeren bir eser.

Selma Tanık’ın gerçek kişi ve gerçek olaylar üzerinden kaleme aldığı iki perdelik komedi oyunu Baş Belası’nın yönetmenliğini Sami Yakar, suflörlüğü Hüseyin Sencar yaparken, oyunda Mustafa Tazeoğlu, Mehtap Sayıner, Necat Karaşahin, Nazime Nalses,  Kezban Güryaylı, Mustafa Taşçıoğlu, Emine Sensev, Sadi Yiğit, Fatma Yaba, Süheyla Karel Ve Saim Akbelli rol alıyor.

Baş Belası oyunu, 2-3-4-6 Haziran tarihlerinde saat 20.00’da Yeniboğaziçi Kültür Salonu’nda tiyatro severlerle buluşmaya devam edecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.