1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CTP-BG ÇATALKÖY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CEYHUN KIROK, PROJELERİNİ ANLATTI
CTP-BG ÇATALKÖY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CEYHUN KIROK, PROJELERİNİ ANLATTI

CTP-BG ÇATALKÖY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CEYHUN KIROK, PROJELERİNİ ANLATTI

Kırok , 29 Haziran’da yapılacak yerel seçimlerde en büyük referansının, şu an görev yapan 9 CTP-BG’li belediye başkanları olacağını belirtti.

A+A-

CTP-BG ÇATALKÖY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CEYHUN KIROK, PROJELERİNİ ANLATTI

“REFERANSIM CTP-BG’Lİ BAŞKANLAR”

Cumhuriyetçi Türk Partisi - Birleşik Güçler (CTP-BG) Çatalköy Belediye Başkan Adayı Ceyhun Kırok , 29 Haziran’da yapılacak yerel seçimlerde en büyük referansının, şu an görev yapan 9 CTP-BG’li belediye başkanları olacağını belirtti.

Kırok, projelerini anlattığı yazılı açıklamasında, CTP-BG’ye ait 9 belediyede görev yapan isimlerin, “göreve geldikten sonra belediyelerin düzlüğe çıktığını ve bir marka haline geldiğini” kaydetti.

Çatalköy’de en büyük gelir kaynağının turizm olduğuna dikkat çeken Ceyhun Kırok, yaz döneminde turistleri Çatalköy’e çekip esnafı kalkındırma planları olduğunu, bu durumda ciddi bir döviz kazancı elde edebileceklerini anlattı.

ARAPKÖY’E BİSİKLET YOLU...

Çatalköy’e bağlı olan Arapköy’de köy havasının hakim olduğunu dile getiren Ceyhun Kırok, seçilmesi durumunda, bu bölgede turistlerin köy kültürünü tanıyabilmeleri için çeşitli aktivitelerin düzenleneceğini; Arapköy’e bir bisiklet yoluyla birlikte yürüyüş yolu yapma düşüncesinde olduklarını; belirli noktalara köy evleri kurulacağını söyledi. Yine Çatalköy Belediyesi sınırları içerisinde bulunan tarihi Bufavento Kalesi ile ilgili projeleri olduğunu da dile getiren Kırok, Bufavento Kalesi’nde ciddi bir temizlik çalışmasının ardından, restoran veya kafe yapılabileceğini kaydetti.

ÇATALKÖY’E ÇOCUK PARKI, SOSYAL AKTİVİTE MERKEZİ...

Kırok, Çatalköy’e çocuk parkı ve sosyal aktivite merkezi yapılmasının da projeleri arasında yer aldığını duyurdu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.