1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CTP-BG DİPKARPAZ’DA MİTİNG DÜZENLEDİ
CTP-BG DİPKARPAZ’DA MİTİNG DÜZENLEDİ

CTP-BG DİPKARPAZ’DA MİTİNG DÜZENLEDİ

CTP-BG, dün akşam Dipkarpaz’da miting düzenledi.

A+A-

CTP-BG, dün akşam Dipkarpaz’da miting düzenledi.

CTP-BG’den verilen bilgiye göre, Dipkarpaz Belediye Başkan adayı Suphi Coşkun ve belediye meclis üyesi adayları “yıldızlaşmış bir Dipkarpaz yaratmak için” halktan onay istedi.

Mitinge, CTP-BG Genel Başkanı, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Gıda, Tarım ve Enerji Bakanı Önder Sennaroğlu, İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanı Teberrüken Uluçay ve vatandaşlar katıldı, “Şafağa Özlem” grubu şarkılar seslendirdi.

YORGANCIOĞLU

CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu gecede yaptığı konuşmada, göreve geldikleri günden beri Dipkarpaz köyünün beklentilerini hayata geçirebilmek için uğraştıklarını belirtti.

Kadınların geceye damgasını vurduğunu söyleyen Yorgancıoğlu, bölgedeki kadınların bu denli güvenini kazanan Suphi Coşkun ve ekibinin 29 Haziran’daki yarışı açık ara önde bitireceğine inanç belirtti, Dipkarpaz halkının iyi bir belediyeciliği hak ettiğini söyledi.

COŞKUN

CTP-BG Dipkarpaz Belediye Başkan adayı Suphi Coşkun da yaptığı konuşmada, yıllardan beri bölgenin yöneticiler tarafından ayrımcılıkla yönetildiğini iddia ederek, kendisinin ve ekibinin Dipkarpaz’ı yeniden birleştirmek için göreve talip olduğunu kaydetti.

Coşkun, 10 tane proje sunup yapamamaktansa 4 tane sunup gerçekleştirmeyi tercih ettiğini, yüksek bir maaş almak için değil halka hizmet etmek için yola çıktığını belirterek, “Ben ve ekibim sizlere hizmetçi olmak için göreve talibiz” dedi.

Mevcut belediye başkanının sekiz yıl önce Kaleburnulu gençlere halı saha sözü verdiğini iddia eden Suphi Coşkun, başkanın verdiği sözü tutmadığını ve kendilerinin göreve gelmesi ile en erken zamanda halı sahanın temelinin atılarak hizmete sokulacağını savundu.

Girne Amerikan Üniversitesi Kampüsü yolu üzerinde yeşil alan düzenlemesi yaparak halkın vaktini geçirebileceği, çocukların güven içerisinde oyun oynayabileceği bir çay bahçesi projesini de hayata geçireceklerini söyleyen Coşkun, Manastırdaki belediye otelinin de yeniden halka kazandırılacağının sözünü verdi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.