1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CTP-BG KADIN ÖRGÜTÜ İSKELE ADAYI BOZKIRLI’YA DESTEK VERDİ
CTP-BG KADIN ÖRGÜTÜ İSKELE  ADAYI BOZKIRLI’YA DESTEK VERDİ

CTP-BG KADIN ÖRGÜTÜ İSKELE ADAYI BOZKIRLI’YA DESTEK VERDİ

CTP-BG Kadın Örgütü İskele Adayı Bozkırlı’ya destek verdi.

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler (CTP-BG)  Kadın Örgütü  İskele’yi ziyaret ederek, CTP-BG İskele Başkan adayı Bilen Sayılı Bozkırlı’ya destek verdi.

CTP-BG Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Kadın Örgütü üyeleri İskeleli kadınlara ‘Kadın Sözleşmesi’ isimli kitapçık dağıttı. Etkinlikte, kadınların yönetimde olmadığı kurumların iyi yönetilmediği savunularak, gelecek dört yıl için birlik, mücadele dayanışma mesajı verildi. Kadınlar, İskele bölgesinde bildiri dağıtımı yaparak esnafın, bölge halkının ve belediye çalışanlarının sıkıntılarını dinledi.

CTP-BG İskele Belediye Başkan adayı Bilen Sayılı Bozkırlı ve CTP-BG İskele belediye meclis üyesi adaylarının hazır bulunduğu etkinliğe CTP Kadın Örgütü Genel Başkanı Sibel Sorakın ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’nun eşi Ayşe Yorgancıoğlu ile birlikte CTP Kadın Örgütü üyeleri  de katıldı.

Bozkırlı etkinlik sırasında yaptığı açıklamada, 29 Haziran tarihinden sonra İskele belediyesindeki değişimi tüm bölge halkının yakından hissedeceğini ve "yıldızlı belediyeciliğin" avantajlarını yaşayacağını söyledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.