1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CTP-BG KARPAZ BÖLGESİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI VATANDAŞLARLA BULUŞTU
CTP-BG KARPAZ BÖLGESİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI VATANDAŞLARLA BULUŞTU

CTP-BG KARPAZ BÖLGESİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI VATANDAŞLARLA BULUŞTU

CTP-BG Karpaz Bölgesi Belediye Başkan Adayları vatandaşlarla buluştu.

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler Dipkarpaz Belediye Başkan adayı Suphi Coşkun, Yenierenköy Belediye Başkan adayı Mesut Yıkıcı ve Büyükkonuk Belediye Başkan adayı Ahmet Sennaroğlu bölgelerinde vatandaşla buluştu. 

CTP-BG Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, ziyaretlerinde neden aday olduklarını anlatan adaylar, 29 Haziran’da göreve gelmeleri halinde hayata geçirecekleri projeleri hakkında bilgiler verdi.

Dipkarpaz, Büyükkonuk, Ziyamet, Gelincik, Derince ve Sipahi köylerini ziyaret eden adaylara İskele Milletvekili Biray Hamzaoğulları ve ilçe örgütü yöneticileri eşlik etti.

Bölgeye davet edilen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar da vatandaşlarla bir araya gelip çalışma yaşamı, yerel işgücü istihdamının desteklenmesi çalışmaları ve Turizm Eğitim İstihdam Projesi hakkında bilgi verdi.

COŞKUN

Vatandaşlarla bir araya gelen CTP-BG Dipkarpaz Belediye Başkan adayı Suphi Coşkun, “Dipkarpazlı da yıldızlı belediyeciliği hak ediyor diye yola çıktık ve tüm Dipkarpaz halkına adil ve eşit şekilde belediyecilik hizmeti vereceğiz” dedi.

YIKICI

CTP-BG Yenierenköy Belediye Başkan adayı Mesut Yıkıcı ise, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, CTP’nin ‘Yıldızlı Belediyecilik’ anlayışı ile bölgede yaşayan herkese hak ettiği belediye hizmetlerini sağlamayı hedeflediğini, mutlu bir Yenierenköy beldesi yaratmak için çalışacaklarını söyledi.

Yıkıcı, belediye hizmetlerini bölge halkını birleştirici bir unsur olarak kullanacaklarını vurguladı.

SENNAROĞLU

Ziyaretlerde söz alan CTP Büyükkonuk Belediye Başkan adayı Ahmet Sennaroğlu ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar  ile birlikte olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet yaşadığını söyledi.

Büyükkonuk beldesinin eko-turizm alanında ülkede bir marka olduğuna işaret eden Sennaroğlu, CTP’nin yıldızlı belediyecilik anlayışı ile Büyükkonuk’u Doğu Akdeniz’in markalaşmış eko-turizm merkezlerinden birisi yapmayı ve bölge halkına yeni istihdam olanakları yaratmayı hedeflediklerini ifade etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.