1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. CTP-BG LEFKE BUCAK BAŞKANI VEHİT NEKİPZADE
CTP-BG LEFKE BUCAK BAŞKANI VEHİT NEKİPZADE

CTP-BG LEFKE BUCAK BAŞKANI VEHİT NEKİPZADE

CTP-BG LEFKE BUCAK KONGRESİ TOPLANDI

A+A-

CTP-BG Lefke Bucak Kongresi dün akşam yapıldı. Bucak Başkanlığına Vehit Nekipzade getirildi.

CTP-BG Lefke Bucak binasında gerçekleşen kongreye, CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu’nun yanı sıra CTP-BG Güzelyurt Milletvekilleri Fatma Ekenoğlu ile Mehmet Çağlar da katıldı.

CTP-BG’den yapılan açıklamaya göre, açılışın ardından oluşturulan divanda CTP-BG Güzelyurt İlçe Başkanı Burhan Eraslan, Çetin Vatansever ile Bülent Erzeybek yer aldı.

YORGANCIOĞLU

CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu kongrede yaptığı konuşmada, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik, sosyal ve siyasal sorunlara ilişkin gelişmeleri değerlendirdi ve bugünkü durumun sürdürülemez olduğunu, UBP’nin ülkeyi yönetemediğini savundu.

UBP’nin ülkeyi yönetmek, sorunları çözmek gibi bir derdinin de zaten olmadığını ileri süren Yorgancıoğlu, UBP’nin en kısa sürede iktidardan gitmediği takdirde tüm ülkenin akıbetinin Lefkoşa Belediyesi’nin akıbetine uğrayacağını iddia etti.

NEKİPZADE

Lefke Bucak Örgütü Başkanı Vehit Nekipzade ise yaptığı konuşmada, Lefke’nin sorunlarının her geçen gün daha da ağırlaştığını belirterek, UBP iktidarından hiçbir beklentilerinin kalmadığını, hem yerel yönetimden, hem de hükümetten gitmesi gerektiğini ileri sürdü.

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

Kongrede gerçekleştirilen seçimler sonucunda Avukat Vehit Nekipzade Bucak Başkanı olarak yeniden seçilirken; Bucak Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu:

“Bülent Erzeybek, Tuncay Sarıyer, Ali Uskuri, Kazım Olgu, Uğur Solyalı, Aziz Kaya, Birsen Hacımulla, Çetin Vatansever.”

 

Kaynak: TAK

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.