1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CTP-BG LEFKOŞA İLÇE BAŞKANLIĞI’NA O SEÇİLDİ
CTP-BG LEFKOŞA İLÇE BAŞKANLIĞI’NA O SEÇİLDİ

CTP-BG LEFKOŞA İLÇE BAŞKANLIĞI’NA O SEÇİLDİ

CTP-BG LEFKOŞA İLÇE BAŞKANLIĞI’NA O SEÇİLDİ

A+A-

TALAT: “SORUNLARIMIZI EL BİRLİĞİYLE ÇÖZECEĞİZ”

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP-BG) Lefkoşa İlçe Başkanlığı’na Rifat Arşehit seçildi.

CTP-BG basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, CTP-BG Lefkoşa İlçesi 36. Olağanüstü İlçe Kongresi dün KTAMS Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Kongrede başkanlık için yarış olmazken, varılan uzlaşı sonucunda Rifat Arşehit ilçe başkanlığına getirildi.

İlçe Yönetim Kurulu ise “Yunus Konaç, Nedret Tümkan, Naciye Özdoğa, Haşim Kiracıoğlu, Tara Yektaoğlu, Veysel Atak, Mustafa Uygun ve Osman Çetinsoy”dan oluşturuldu.

TALAT  “SORUNLARIMIZI EL BİRLİĞİYLE ÇÖZECEĞİZ”

CTP Lefkoşa İlçe Kongresi’nde konuşan Genel Başkan Mehmet Ali Talat, parti içi sorunlar bulunduğunu ve bu sorunları el birliğiyle aşacaklarını söyledi.

Son dönemlerde Akdeniz’de yaşanan kötü olayların farkında olduklarını ve bu konjektür içerisinde Kıbrıs sorununun çözümünün daha da önem kazandığını dile getiren Talat, CTP’nin her an çözüm olacakmış gibi kendisini hazırlaması gerektiğini vurguladı.

Ülkede birçok kronikleşen sorun bulunduğunu ve bunları çözmenin son derece zor olduğunun altını çizen Talat, buna rağmen CTP’nin bu sorunların üstesinden gelebilecek güce sahip bir parti olduğunu ifade etti.

AZGIN: “DAHA SAĞLIKLI ÇÖZÜMLER İÇİN İSTİFA ETTİK”

CTP Lefkoşa İlçe eski Başkanı Mutlu Azgın ise Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partinin oyunun yarı yarıya düştüğünü ve daha sağlıklı çözümler üretilmesi adına kendisi ve yönetim kurulunun istifa ettiğini kaydetti.

Yeni başkan ve yönetim kurulunun örgütlenme çalışması başlatması gerektiğine vurgu yapan Azgın, kişiler üzerinden tartışma yaratmanın artık bir kenara bırakılması gerektiğini söyledi.

Azgın, tüm hedeflerinin ülke halkı için yapılaca tüm icraatların yapılması ve bunlara destek olmak gerektiğini kaydederek sözlerini sonlandırdı.

ARŞEHİT: “ÜYELERİMİZE ULAŞIP GÖREV ALMALARINI TALEP EDECEĞİZ”

CTP Lefkoşa İlçe Başkanlığı’na seçilen Rifat Arşehit ise Mehmet Ali Talat’ın sözlerinin önlerinde görev olarak durduğunu ve bu görevlerini yerine getirmek için var güçleriyle çalışacaklarını belirtti.

İlçe Yönetim Kurulu olarak her üyeye ulaşıp, parti içi görev almalarını talep edeceklerini kaydeden Arşehit, üyelerin eleştiri ve önerilerini parti içi organlarda dile getirmeleri gerektiğini söyledi.

Partililerin eleştirilerini parti içi organlarda dile getirmeleri için bu ortamların hazırlanması gerektiğine değinen Arşehit, “Bu ortamları hazırlamak da bizim görevimizdir. Biz bu ortamları sağlayacağız ki üyeler eleştirilerini rahatça yapabilsin. Bana ve arkadaşlarıma güvenip görev verdiğiniz için teşekkür ederim” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.