1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CTP-BG LTB BAŞKAN ADAYI FELLLAHOĞLU “YILDIZLI BELEDİYELER BÜYÜYEN HEDEFLER” PROJE KİTAPÇIĞINI DAĞITTI
CTP-BG LTB BAŞKAN ADAYI FELLLAHOĞLU “YILDIZLI BELEDİYELER BÜYÜYEN HEDEFLER” PROJE KİTAPÇIĞINI DAĞITTI

CTP-BG LTB BAŞKAN ADAYI FELLLAHOĞLU “YILDIZLI BELEDİYELER BÜYÜYEN HEDEFLER” PROJE KİTAPÇIĞINI DAĞITTI

CTP-BG LTB Başkan Adayı Felllahoğlu “Yıldızlı Belediyeler Büyüyen Hedefler” Proje Kitapçığını dağıttı.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler (CTP-BG) Lefkoşa Başkan adayı Kadri Fellahoğlu ve belediye meclis üyesi adayları Ortaköy, Göçmenköy ve Taşkınköy bölgelerinde Genel Başkan ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ve bakanların da katılımı ile birlikte ‘Yıldızlı Belediyeler Büyüyen Hedefler’ proje kitabını dağıttı.

Etkinlik, Genel Başkan ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, yanında Dışişleri Bakanı Özdil Nami, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, Maliye Bakanı Zeren Mungan, Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Gülle, CTP-BG Lefkoşa milletvekilleri Birikim Özgür ile Tufan Erhurman ve CTP-BG yöneticilerinin  katılımı ile gerçekleştirildi.

BÜYÜYEN HEDEFLERLE YENİ LEFKOŞA

32 sayfalık ‘Yıldızlı Belediyeler Büyüyen Hedefler’ proje kitabında bir yılda yapılanlar yanında, önümüzdeki dönem yapılması planlanan Bisiklet Master Planı, Mehmet Akif Caddesi Yol Projesi, Hayvan Barınağı, Amfi Tiyatro Projesi ve Müzik Eğitim Merkezi ile Tramvay Projesi’ne detayları ile yer verildi.

Lefkoşa’nın yeni dönemde Belediye Meclisi, LTB Gençlik Meclisi ve Muhtarlar Meclisi olarak üç meclis ile yönetileceğinin yer aldığı ‘Yıldızlı Belediyeler Büyüyen Hedefler’ proje kitabında, yaşlılara Avrupalı hizmet ve mutlu yaşam merkezi, engelsiz Lefkoşa, yaşam destek evi ile kolaylaşan hayat konularına da yer verildi.

LEFKOŞA MUHTARLARIYLA YEMEKLİ BULUŞMA

Öğle yemeğini, bildiri dağıtımı sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar ve Lefkoşa Kaymakamı Alkan Değirmencioğlu ve Lefkoşa muhtarları ile birlikte yiyen LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, “Bizler Lefkoşalıların hak ettikleri hizmetleri almak için yola çıktık. Bir yıl gibi kısa sürede yaptıklarımız, önümüzdeki dört yıl içerisinde yapacaklarımızın garantisidir” dedi ve Lefkoşalıların, Lefkoşa’yı bir yıl önce çöp kent haline getirenlerin kimler olduğunu çok iyi görüp bildiğini söyledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.