1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CTP-BG VADİLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KASAP İÇİN TANITIM GECESİ
CTP-BG VADİLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KASAP İÇİN TANITIM GECESİ

CTP-BG VADİLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KASAP İÇİN TANITIM GECESİ

Hasan Kasap ve belediye meclis üyeliği adaylarının tanıtımı dün akşam Vadili’de gerçekleştirildi.

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler’in (CTP-BG) Vadili Belediye Başkan adayı Hasan Kasap ve belediye meclis üyeliği adaylarının tanıtımı dün akşam Vadili’de gerçekleştirildi.

CTP-BG’den yapılan yazılı açıklamaya göre, köy meydanında gerçekleştirilen etkinliğe CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, CTP-BG Gazimağusa İlçe Başkanı, öilletvekili Erkut Şahali, MYK Üyesi Ali Gulle, Gazimağusa Milletvekilleri Asım Akansoy, Ferdi Sabit Soyer ve Arif Albayrak da katıldı.

Etkinlikte Vadili ve Turunçlu halkına seslenen Kasap, halkın taleplerine kulak vereceklerini ve bu yönde hizmet sağlayacaklarını ifade etti.

ERK

CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, etkinlikte yaptığı konuşmada, Vadili Belediyesi’nde hiç CTP’li bir belediye başkanı olmadığını söyleyerek, “Bu Vadili’nin gelişememesinde en önemli etkendir” dedi.

Belediyeciliğin yol, su, kaldırım gibi temel hizmetlerden ibaret olmadığını söyleyen Erk, diğer partilerin belediye başkanlarını eleştirdi.

ŞAHALİ

CTP-BG Mağusa İlçe Başkanı Erkut Şahali de etkinlikte yaptığı konuşmada “Vadili Belediyesi’ne ‘Yıldızlı Belediyeciliği’ taşımak için yola çıktık” dedi.

“2008 yılından beri Turunçlu ve Vadili köyleri hak ettikleri hizmeti alamıyor” diyen Şahali, bu bölgelerde yıllar içinde herhangi bir gelişme olmadığını, aksine gidişatın günden güne daha da kötüye gittiğini savundu.

CTP-BG’nin yerel yönetimlerde kendini kanıtlamış bir parti olduğunu söyleyen Şahali, Değirmenlik Belediyesi’nin bunun somut örneklerinden olduğunu belirtti.

SOYER

CTP-BG Gazimağusa Milletvekili Ferdi Sabit Soyer de Vadili ve Turunçlu bölgelerinde yeni bir olgu yaratıldığını ve bu olgunun bölgede hissedildiğini söyledi. Soyer, Vadili ve Turunçlu bölgelerinde yaşayan bireylerin sosyal ve çağdaş belediyeciliği hak ettiğini dile getirdi.

CTP-BG Vadili Belediye Başkan adayı Hasan Kasap ve belediye meclis üyesi adaylarından oluşan ekibin ciddi çalışmalara imza atacaklarına inandığını belirten Soyer, “Bölge halkının yaşamış olduğu sorunları bir tek bu ekip giderebilir” dedi.

KASAP

CTP-BG Vadili Belediye Başkan adayı Hasan Kasap ise amaçlarının Vadili ve Turunçlu bölgesinde yaşayan halkın ihtiyaçlarına cevap verecek hizmetler sunmak olduğunu belirtti.

Belediye başkanlığına seçilmesi halinde mali ve idari yapılanmayı en iyi noktaya taşıyacaklarını söyleyen Kasap, hesap verebilir bir belediye yaratacaklarını kaydetti.

“Ben bilirim, ben yaparım” mantığına karşı olduklarını dile getiren Kasap, yapılacak tüm projelerin belediye meclis üyesi ekibi ve bölge halkı ile birlikte el ele vererek hayata geçeceğini dile getirdi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.