1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CTP-BG VADİLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KASAP, PLAN VE PROJELERİNİ ANLATTI
CTP-BG VADİLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KASAP, PLAN VE PROJELERİNİ ANLATTI

CTP-BG VADİLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KASAP, PLAN VE PROJELERİNİ ANLATTI

Yerel seçimler...

A+A-

KASAP: “TEMEL KURALIMIZ DENK BÜTÇE”

Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler (CTP-BG) Vadili Belediye Başkan adayı Hasan Kasap, Vadili Belediyesi’nin gelir gider dengesinin düzensiz olduğunu ve göreve gelmeleri halinde belediye için denk bütçe kuralını uygulayacaklarını açıkladı. Kasap, hayata geçirecekleri projelerle Vadili’nin çehresinin değişeceğini iddia etti.

Kasap, CTP-BG Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamada plan ve projelerini anlattı. Görev başındaki belediye yönetimine de eleştirilerde bulunan Kasap, mali dengeyi düzeltmelerinin ardından hedef ve projelerinin hayata geçirileceğini söyledi.

Hasan Kasap, çalışanların sosyal sigorta ve ihtiyat sandığı yatırımlarının yapılandırılacağını kaydetti. Vadili’ye kreş kazandıracaklarını ve çalışan ailelerin çocuklarını bu kreşe rahatça emanet edebileceklerini söyleyen Kasap, Vadili’ye gençlerin spor yapabileceği bir de halı saha kazandıracaklarını söyledi.

“YAŞLILARA HİZMET GÖTÜRÜLECEK”

Çocuk ve gençlerin yanı sıra yaşlılara yönelik projelerinin de bulunduğunu dile getiren Kasap, yardıma muhtaç yaşlılara ilk etapta hizmet götüreceklerini, ardından da mali yapıyı düzeltmeleriyle birlikte Vadili’ye yaşlı bakım evi kazandıracaklarını ifade etti.

“Şeffaf ve hesap verebilir bir mali yapı oluşturacağız” diyen Kasap, Turunçlu ve Vadili meydanlarına pano asıp, alınan kararları halka duyuracaklarını ve harcamaları halkın bilgisine sunacaklarını da belirtti.

“MAKAM ARABASI KULLANMAYACAĞIM”

Göreve gelmesi halinde Vadili Belediyesi’ne ait makam aracını kullanmayacağının altını çizen Hasan Kasap, dürüstlük ve çalışkanlıklarıyla Vadili’yi de “Yıldızlı Belediyeler” arasına katacaklarını ifade etti.

Gazimağusa ve Değirmenlik Belediyesi’nin birbirinden önemli icraatlar hayata geçirdiklerini vurgulayan Kasap, bu belediyelerle güçlerini birleştireceklerini de sözlerine ekledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.