1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CTP-BG'NİN AKDOĞAN VE MEHMETÇİK ADAYLARI ZİYARETLERDE BULUNDU
CTP-BG'NİN AKDOĞAN VE MEHMETÇİK ADAYLARI ZİYARETLERDE BULUNDU

CTP-BG'NİN AKDOĞAN VE MEHMETÇİK ADAYLARI ZİYARETLERDE BULUNDU

Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG), belediye başkan ve meclis üyesi adayları seçim çalışmalarına devam ediyor.

A+A-

CTP-BG’Lİ BELEDİYE BAŞKAN VE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG), belediye başkan ve meclis üyesi adayları seçim çalışmalarına devam ediyor.

LATİF VE EKİBİ AKDOĞAN’I ZİYARET ETTİ

CTP-BG Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, CTP-BG Akdoğan Belediye Başkan adayı Ahmet Latif ve belediye meclis üyesi adayları 1 Haziran “Dünya Çocuk Günü” nedeniyle Akdoğan’da bulunan Düş Bahçesi Etüt Merkezi ve Akdoğan Dr. Fazıl Küçük İlkokulu’nu ziyaret etti.

Ziyaret sırasında öğretmenler ile görüşen Latif, gelecek nesilleri bıkmadan, usanmadan eğiten geleceğe yönelik birer birey olarak hazırlayan tüm öğretmenlere teşekkür etti.

Akdoğan için fikir alış verişinde bulunan Latif, yıldızlı belediyeciliğin avantajlarını anlatarak, Akdoğan halkının daha iyi bir belediyecilik anlayışını hak ettiğini vurguladı.

SARIÇİZMELİ VE EKİBİ KUMYALI’YI ZİYARET ETTİ

CTP-BG Mehmetçik Belediye Başkan adayı Cemil Sarıçizmeli ve meclis üyesi adayları ise, Kumyalı köyünü ziyaret ederek, yıldızlı belediyecilik hakkında halka bilgi verdi ve projelerini paylaştı.

2008 yılında Kumyalı köyünün belediye sınırları içerisine katılmasından beri diğer yerleşim yerlerinde olduğu gibi burada yaşayanlara da hizmet vermediğini vurgulayan Sarıçizmeli, çöp toplama, su verme gibi en temel yerel hizmetlerin bile zaman zaman kötü yönetimden dolayı sekteye uğradığını ifade etti.

Sarıçizmeli, belediyenin, halkın yaşam kalitesinin artması için en önemli rol oynayan kurum olduğuna dikkat çekerek, kendileri için belediyeciliğin sadece görev değil, gönül işi olduğunu ifade etti.

‘Ben yaptım oldu’ anlayışının artık tarihe gömüleceği bir dönemin başlayacağını anlatan Sarıçizmeli, “Bölgenin sorunlarına, halkımızla birlikte mahallesinde, sokağında, işyerinde, kahvesinde bir araya gelerek birlikte çözüm arayacağımız bir dönem başlayacak” dedi.

Sarıçizmeli, yıldızlı belediyeciliğin en temel kuralının günübirlik icraatlarla değil programlı, katılımcı, verimli ve insan odaklı belediyecilik anlayışı olduğunu anlatarak, sorunsuz bir belde yaratacak bilgi birikimi, deneyim ve irade sahibi olduklarını ifade etti.      

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.