1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CTP-BG’NİN LEFKOŞA ADAYLARI TANITILDI
CTP-BG’NİN LEFKOŞA ADAYLARI TANITILDI

CTP-BG’NİN LEFKOŞA ADAYLARI TANITILDI

CTP-BG) Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı ve Meclis Üyesi adayları dün akşam Bedesten’de düzenlenen törenle tanıtıldı;

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler (CTP-BG) Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı ve Meclis Üyesi adayları dün akşam Bedesten’de düzenlenen törenle tanıtıldı.

CTP-BG Basın Bürosundan verilen bilgiye göre etkinliğe CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu da katıldı.

YORGANCIOĞLU

Özkan Yorgancıoğlu, yaptığı konuşmada Belediye Başkanlarının CTP-BG’li olduğu 9 belediyenin diğer belediyelerden farklı olduğunu, söz konusu beldelerde insanların üstün hizmet aldığını söyledi. Yorgancıoğlu ayrıca iktidara gelmeden önce yerel yönetimlerde köklü bir değişim ve yeni bir vizyon ortaya koyacaklarının sözünü verdiklerini de anımsattı.

Gecede belediye meclis üyeleri tek tek sahneye çağrılarak LTB Başkanı adayı ve LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu tarafından  rozetleri takıldı.

FELLAHOĞLU

Kadri Fellahoğlu yeniden seçilmesi halinde gelecek 4 yıl içerisinde yeni Lefkoşa yaratmak için yeniden yapılanma projeleri bulunduğunu kaydetti.

Fellahoğlu, hedefinin kendi ayakları üzerinde durabilen ve güçlü bir Lefkoşa yaratma olduğunu söyledi.

AZGIN

Lefkoşa İlçesi Başkanı Mutlu Azgın da CTP-BG tarafından uygulanan sınıflandırma olan Yıldızlı Belediyeciliği tüm adaya yaymak için çalıştıklarını ifade etti.

“Yerinden Yönetim” ve “Önce İnsan” ilkeleriyle halkın  yüzde 65’ine yıldızlı hizmet götürüldüğünü dile getiren Azgın, yıldızlı belediyecilik anlayışının “ilçesinin sorunlarını takip eden, çözüm üreten, konuşan, tartışan, kaynak yaratan, denk bütçelerle, sürdürebilir projeler üreten” bir anlayış olduğunu kaydetti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.