1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CTP-BG’NİN YEREL SEÇİM HAZIRLIKLARI...
CTP-BG’NİN YEREL SEÇİM HAZIRLIKLARI...

CTP-BG’NİN YEREL SEÇİM HAZIRLIKLARI...

Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler’in (CTP-BG) haziran ayında yapılacak yerel seçimlere yönelik aday belirleme çalışmaları çerçevesinde Dipkarpaz’da Suphi Coşkun, Yenierenköy’de de Mesut Yıkıcı isimlerinin ön plana çıktığı bildirildi.

A+A-

DİPKARPAZ’DA COŞKUN, YENİERENKÖY’DE YIKICI İSMİ ÖN PLANDA

Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler’in (CTP-BG) haziran ayında yapılacak yerel seçimlere yönelik  aday belirleme çalışmaları çerçevesinde Dipkarpaz’da Suphi Coşkun, Yenierenköy’de de Mesut Yıkıcı isimlerinin ön plana çıktığı bildirildi.

Önerilen bu iki ismin adaylıkları; parti MYK’sında görüşüldükten sonra Parti Meclisi’nin onayına sunulacak.

CTP-BG Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, hafta sonu Dipkarpaz ve Yenierenköy’de toplantılar yapan Genel Sekreter Kutlay Erk, Örgüt Sekreteri Niyazi Düzgün ve Yerel Yönetimler Sekreteri Hakan Kuntay seçime dönük çalışmaları partililerle paylaştılar ve  adaylar konusunda nabız yokladılar.

MYK üyesi Bilen Sayılı ve İskele Milletvekili  Biray Hamzaoğulları ile ilçe yöneticilerinin de katıldığı toplantılarda, Dipkarpaz’da belediye başkan adaylığı için Suphi Coşkun’un isminin öne çıktığı, Yenierenköy’de ise  Mesut Yıkıcı isminin örgütlerde heyecan yarattığı ifade edildi.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.