1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CTP KARARINI BUGÜN AÇIKLAYACAK!
CTP KARARINI BUGÜN AÇIKLAYACAK!

CTP KARARINI BUGÜN AÇIKLAYACAK!

Bugün parti meclisi toplanacak...

A+A-

Yorgancıoğlu: Bugün Parti Meclisi toplanacak

Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu, adayları Sibel Siber’in ikinci tura kalamamasının ardından Sibel Siber ile birlikte basın mensuplarının karşısına geçti. Yorgancıoğlu, tüm halka teşekkür ederek açıklamasına başladı.

 

Yorgancıoğlu, olgun bir seçim yaşandığını ifade ederek sonuçların kendileri açısından beklenmedik sonuçlar olduğunu belirtti.  Yorgancıoğlu, “Hem anketlerde hem de günlük yaşantımızda daha iyi olacağımızı düşünüyorduk. Saygıyla karşılıyoruz. Parti Meclisi bu akşam toplanacak ve konuyu değerlendireceğiz. İkinci tur ve olayın nedenlerini ele alacağız. Halkımız bu tür konularla ilgili değerlendirmeler yapıyor. Örgütümüzü toplayıp değerlendirme yapacağız. Farklı nedenlere dayanıyor olabilir” diye konuştu.

Siber ikinci tura kalan adayları kutladı
Meclis Başkanı ve CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber de gayet demokratik bir seçim dönemi yaşandığını ifade ederek ikinci tura kalan adayları gönülden kutladığını söyledi.
Hep dört güçlü aday üzerinde durulan seçimde, adayların yüzde 20’lerde oy aldığına işaret eden Siber bunun güçlü adayların yarışı olduğunun bir göstergesi olduğunu belirtti.
Seçim sonucunun tahmin edilemediğinin de yorumcular tarafından sık sık dile getirildiğini hatırlatan Siber, demokratik ve güzel bir seçim dönemi geçirildiği gibi, bir hafta sonraki ikinci turun da demokrasiye yaraşır şekilde geçmesini diledi.
Kazananın hem içte hem uluslararası ilişkilerde hem de müzakere masasında Kıbrıs Türkünü en iyi şekilde temsil etmesini dileyen Siber, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diledi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.