1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CTP LEFKE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KAYA VE BERABERİNDEKİ HEYET, GEMİKONAĞI, DENİZLİ VE YEDİDALGA’YI ZİYARET ETTİ
CTP LEFKE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KAYA VE BERABERİNDEKİ HEYET, GEMİKONAĞI, DENİZLİ VE YEDİDALGA’YI ZİYARET ETTİ

CTP LEFKE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KAYA VE BERABERİNDEKİ HEYET, GEMİKONAĞI, DENİZLİ VE YEDİDALGA’YI ZİYARET ETTİ

Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler (CTP-BG) Lefke Belediye Başkan Adayı Aziz Kaya ve beraberindeki CTP heyeti, Gemikonağı, Denizli ve Yedidalga’yı ziyaret etti.

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler  (CTP-BG) Lefke Belediye Başkan Adayı Aziz Kaya ve beraberindeki CTP heyeti, Gemikonağı, Denizli ve Yedidalga’yı ziyaret etti.

CTP-BG’den yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarete Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar da davetli olarak katıldı.

CTP Güzelyurt İlçe Başkanı Doğan Şahali başkanlığındaki heyette Lefke Belediye Başkan adayı Aziz Kaya, CTP Güzelyurt Milletvekilleri Armağan Candan ile Hüseyin Erçal ve CTP Lefke Bucak Başkanı Vehit Nekipzade de yer aldı.

CTP Lefke Belediye Başkan adayı Aziz Kaya ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada, Gemikonağı, Denizli ve Yedidalga’nın ihmal ve bakımsızlıktan döküldüğünün farkında olduğunu belirterek yurttaşlardan destek istedi.

Kaya, seçilmesi halinde Gemikonağı, Denizli ve Yedidalga’yı içine düşürüldüğü bakımsızlıktan kurtaracağını ve yörenin daha yaşanır bir hale getirileceğini ifade etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.