1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CTP, PES KONGRESİ’NE KATILDI
CTP, PES KONGRESİ’NE KATILDI

CTP, PES KONGRESİ’NE KATILDI

CTP Genel Sekreteri Kutlay Erk ve Kadın Örgütü Dışilişkiler Sekreteri ve milletvekili Fazilet Özdenefe, Roma'da gerçekleşen PES (Avrupa Sosyalistler Partisi) Kongresi’ne katıldı.

A+A-

“GENEL TARIM SİGORTASI FONU’NA 7 MART’A KADAR BAŞVURU YAPIN”

Genel Tarım Sigortası Fonu Yönetim Kurulu, Güzelyurt ve Aydınköyde’de, Pafta 19, Harita 30 ve 39’da bulunan King Mandalina bahçelerini  “Dondan zarar gören bölge” ilan etti. Ürünü zarar gören üreticilerin, 7 Mart tarihine kadar fona başvurması gerekiyor.

Genel Tarım Sigortası Fonu Müdürü Hasan Burancan tarafından yapılan yazılı açıklamada, 12-16 Aralık tarihlerinde yaşanan don olayı sonucu Güzelyurt ve Aydınköyde’de Pafta 19 Harita 30 ve 39’da bulunan King Mandalina bahçelerinde ürünü zarar görenlerin fona başvurması gerektiği bildirildi.

İlan edilen haritalar içerisinde King Mandalina ürünü don olayından zarar gören üreticilerin 7 Mart tarihi mesai bitimine kadar “Genel Tarım Sigortası Fonu” veya “Güzelyurt Tarım Dairesi’nden” temin edecekleri başvuru ve zarar tespit forumlarını doldurup Genel Tarım Sigortası Fonu’na veya Güzelyurt Tarım Dairelerine başvurmaları gerektiği kaydedildi.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.