1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CTP/BG BRTK’Yİ ZİYARET ETTİ
CTP/BG BRTK’Yİ ZİYARET ETTİ

CTP/BG BRTK’Yİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyetçi Türk Partisi/Birleşik Güçler (CTP/BG) heyeti, bugün Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRTK)’yi ziyaret etti.

A+A-

GENEL SEKRETER KUTLAY ERK, ZİYARETİN MEDYA’YA YÖNELİK ZİYARETLER DİZİSİNİN İLKİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Cumhuriyetçi Türk Partisi/Birleşik Güçler (CTP/BG) heyeti, bugün Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRTK)’yi ziyaret etti.

CTP/BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, İnsan Kaynakları ve Propaganda Sekreteri Birikim Özgür’den oluşan heyet,  BRTK Müdürü Mete Tümerkan ile görüştü.

Genel Sekreter Kutlay Erk ziyarette yaptığı konuşmada, ileriki dönük medyayla fikir paylaşımı yapmak amacıyla ziyaretler başlattıklarını belirterek, bu bağlamda ilk ziyareti BRTK’ye yaptıklarını söyledi.

CTP/BG’nin her zaman medyayla iyi ilişkiler içinde olmak için çaba sarfettiğini; daha özgür medya için çalıştığını ifade eden Erk, buna karşılık medya kuruluşlarından da sorumluluklarını adil bir şekilde yerine getirmesini beklediklerini kaydetti.

Erk, BRTK’nin Kıbrıs Türkü’nün 1963’ten sonraki ilk başarı hikayesi olduğuna işaret ederek, Kurum’un bugünlere gelinmesinde emeği geçenleri saygıyla andıklarını söyledi.

Kutlay Erk, Kurum’un mevcut yöneticilerinin de bu sorumlulukla karşı karşıya olduğunu hatırlatarak, “Sizin de başarılı olacağınıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

TÜMERKAN

BRTK Müdürü Mete Tümerkan ise ziyaretteki konuşmasında Kurum’un daha iyi yerlere gelebilmesi ve ayakta kalarak rekabet edebilir pozisyonda olabilmesi için çaba sarf ettiklerini söyledi.

“Hedefimiz, teknik altyapı ve yayın kalitesini, daha da yukarılara çekebilmektir” diyen Tümerkan, devam eden bayrak yarışındaki sorumluluklarının Kurum’u daha ileriye taşımak olduğunun belirtti.

Tümerkan, ülke ekonomisinin zor bir süreçten geçtiğini, doğal olarak bundan BRTK’nin de etkilendiğini anlatarak, süreci Hükümet ile iletişim içinde geçirerek sorunları aşmaya çalışacaklarını kaydetti.

Mete Tümerkan, BRTK’nin Kıbrıs Türkü’nü uluslararası düzeyde temsil ettiğini hatırlatarak, temsiliyetin var olan sorumluluklarını daha da artırdığını belirtti.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.