1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CTP'NİN TOPLADIĞI MALZEMELER GÜNEY KIBRIS'A TESLİM EDİLDİ!
CTP'NİN TOPLADIĞI MALZEMELER GÜNEY KIBRIS'A TESLİM EDİLDİ!

CTP'NİN TOPLADIĞI MALZEMELER GÜNEY KIBRIS'A TESLİM EDİLDİ!

Dayanışma Kampanyası

A+A-

BRTK'da yer alan habere göre; Cumhuriyetçi Türk Partisi, Yunanistan’a yönelik Dayanışma Kampanyası çerçevesinde topladığı malzemeleri Yunanistan’a gönderilmek üzere Güney Kıbrıs’a teslim etti.

Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin, 25-27 Temmuz tarihleri arasında yürüttüğü Dayanışma Kampanyası çerçevesinde toplanan malzemeler dün Güney Kıbrıs’a ulaştırıldı.

Cumhuriyetçi Türk Partisi’nden yapılan açıklamada “Toplumumuzun birçok kesiminden ve kurumundan gelen destek sonucunda CTP Lefkoşa milletvekili Doğuş Derya koordinatörlüğünde toplanan malzemeler, hafta sonu boyunca Genel Merkezde tasnif edildi ve kolilere paketlendi” denildi.

Toplanan malzemelerin dün AKEL ile işbirliği halinde Yunanistan’a gönderilmek üzere Kıbrıs’ın güneyine teslim edildiği ifade edilen açıklamada, para bağışlarının da ilgili hesap numaralarına yatırıldığı belirtildi.

Açıklamada, kampanyaya yoğun ilgi gösterip, dayanışma örneği sergileyen Kıbrıs Türk halkına da teşekkür edildi ve “Cumhuriyetçi Türk Partisi olarak, Yunan halkının acısını paylaştığımızı yinelerken, bir daha bu tip felaketlerin kimsenin başına gelmemesini temenni ederiz” denildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.