1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇUHADAR SUÇUNU KABUL ETTİ!
ÇUHADAR SUÇUNU KABUL ETTİ!

ÇUHADAR SUÇUNU KABUL ETTİ!

Sızmış olarak bulunmuştu...

A+A-

Devriye gezen polis ekipleri tarafından uyuşturucunun etkisinde sızmış olarak bulunarak tutuklanan Hasan Çuhadar’ın tutukluluk süresi doldu.

Devrim DEMİR

Lefkoşa’da geçtiğimiz hafta kullanımındaki, kiralık araçta kendinden geçmiş olarak bulunan ve aracında yapılan aramada uyuşturucu ele geçirilen Hasan Çuhadar aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

5 gündür poliste tutuklu bulunan Çuhadar, dün teminat talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar,  Hasan Çuhadar’ın yargılanıncaya kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak KKTC vatandaşı 2 kefilin 20’şer bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Soruşturma tamamlandı

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ahmet Bayram, zanlı Hasan Çuhadar’ın 17 Mayıs tarihinde Girne Caddesi üzerinde kullanımındaki kiralık araç içinde devriye gezen polis ekipleri tarafından kendinden geçmiş bulunduğunu anlattı.

Polis memuru Ahmet Bayram, zanlının kendine gelmesi ile aracında yapılan aramada paspas üzerinde içinde uyuşturucu olduğuna inanılan elle sarılmış 1 adet sigara, koltuk üzerinde ise şeffaf naylona sarılı 4 gram ağırlığında bonzai ele geçirildiğini söyledi.

Bayram, zanlının tutukluluk süresi içinde, işlediği suçu itiraf ettiğini soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek, davaları görüşülünceye kadar uygun bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.