1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ İLE YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ İLE YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ İLE YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ

Çukurova Üniversitesi ile Yakın Doğu Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

A+A-

Çukurova Üniversitesi ile Yakın Doğu Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

YDÜ açıklamasına göre, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  Mustafa Kibar, TC Sağlık Bakanı Müsteşar Yardımcısı Hüseyin Çelik ve beraberindeki heyet, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nde (Near East University Hospital ) Kurucu Rektör Dr. Suat İ.Günsel ve Mütevelli Heyeti Başkanı Yrd.Doç.Dr. İrfan S.Günsel tarafından kabul edildi.

Görüşmede, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, TC Sağlık Bakanı Müsteşar Yardımcısı Hüseyin Çelik  ve heyetinin yanı sıra,YDÜ  Kurucu Rektör Yardımcısı Tümer Garip,  YDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Bektaş, YDÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğurcan Akyüz hazır bulundu ve protokol imzalandı.

YDÜ  Mütevelli Heyeti Başkanı Yrd. Doç. Dr. İrfan S. Günsel Protokol töreninde yaptığı konuşmada, “Sizleri Üniversitemizde görmekten çoık mutluyuz, Türkiyemizin yakınlığı, sizlerin sıcaklığı ve Adana'nında mesafe olarak yakınlığı bizleri ayrıca sevindiriyor. YDÜ olarak Çukurova Üniversitesi ile birlikte işbirliği yapmaktan heyecan duyacağız. Bu işbirliğinin hem ülkemize hem de ülke insanımıza faydalı olacağına olan inancımın tam olduğunu söylemek isterim” dedi.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.