1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CUMALİYEV, DEHŞET GECESİNİ ANLATTI
CUMALİYEV, DEHŞET GECESİNİ ANLATTI

CUMALİYEV, DEHŞET GECESİNİ ANLATTI

“Kafama parfüm şişesi ile vurdu, boynumu çizdiği tornavida ile sırtımda delik açtı” diyen Cumaliyev, dehşet gecesini anlattı:

A+A-
Çiğdem AYDIN
Başkent Lefkoşa’nın Kumsal bölgesinde meydana gelen kavgada yaralanan Türkmenistan uyruklu Ruslan Cumaliyev yaşanılan olayın basına yanlış aktarıldığını savundu. Kendisinin Cengiz Başkaya’nın evini ya da odasını röntgenlemediğini ifade eden Cumaliyev, yaşadığı olayı şu ifadelerle anlattı:
 
“Olay medyaya yansıdığından çok daha farklı… Kendi evime geldim. Kapıyı açarken Cengiz Başkaya isimli şahıs ne yapıyorsun neden bu kadar ses çıkarıyorsun dedi. Ben de kendi evime giriyorum, nasıl sessiz girerim.
 
Eve girmek zorundayım dedim. O esnada kız arkadaşımla birlikte konuşuyordum. Onun kendi penceresi 6-7 metre yükseklikte, röntgencilik yapmak için asılıp bakman gerekiyor. Bir de yanımda kız arkadaşım varken ben nasıl röntgencilik yapayım.
 
Ben kendi kapımı açarken o da panjurunu açtı.  Bana aşağılayıcı bir şekilde ‘ne yapıyorsun’ diye sordu. Nasıl konuşuyorsun lütfen doğru konuş diye kendisini ikaz ettim. ‘Nasıl konuşulacağını sana göstereyim mi?’ dedi. Ben de korktum bu sefer. Kız arkadaşımı içeri aldım.
 
Bu kişi atlayıp geldi. Geldiği zaman kafama vurdu ve kafam yarıldı. Ben yerdeyken tekme tokat vurmaya başladı. Gelirken de elinde bir şey vardı. Cengiz isimli şahsın kız arkadaşı da o esnada bana ‘erkek arkadaşım çok alkollü dikkat edin’ diye uyarıda bulundu. Ben artık yere düştüm.
 
Kafama bir şeyler vurdu. Bir 50 metre sürükledikten sonra cebindeki tornavidayla boynuma ve sırtıma sapladı. Ölümden döndüm. Komşularımıza gidip danışılabilir. Ben hastanedeyken yani polis ifademi almadan şahsı da kefaletle serbest bırakmış. Bir gün hastanede kaldım. Mecburen çıkmak zorunda kaldım.” 
Diyalog
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.