1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CUMHURBAŞKANI ADAYI SİBER: “HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM…”
CUMHURBAŞKANI ADAYI  SİBER: “HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM…”

CUMHURBAŞKANI ADAYI SİBER: “HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM…”

Meclis Başkanı ve CTP-BG’nin Cumhurbaşkanı adayı Siber açıklamasında,

A+A-

 

YORGANCIOĞLU: “SİBER’E PARTİMİZLE BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİ BU YOLDA HALKIMIZ ADINA BAŞARILAR DİLİYORUM”

SİBER: “HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM…”

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, 2015’te yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nde Cumhuriyetçi Türk Partisi- Birleşik Güçler’in (CTP-BG) adayı olacak.

CTP-BG’nin Parti Meclisi bu akşam konuyla ilgili bir toplantı gerçekleştirdi. Parti Meclisi Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nde partinin adayının Meclis Başkanı Sibel Siber olmasına oy birliğiyle karar verdi.

Parti Genel Merkezi’nde yaklaşık 2 saat süren toplantısının ardından CTP-BG Genel Başkanı, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ve CTP-BG’nin cumhurbaşkanı adayı Siber basına kısa bir açıklama yaptı.

Basın açıklamasında CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk de hazır bulundu.

Basın açıklamasında ilk sözü alan Özkan Yorgancıoğlu, Sibel Siber’in partinin cumhurbaşkanı adayı olmasının parti meclisinde değerlendirildiğini kaydederek, “Oy birliğiyle Siber’in cumhurbaşkanı adayımız olması yönünde bir karar üretildi. Partimizin aldığı bu kararın ülkemize, halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Siber’e partimizle birlikte yürüyeceği bu yolda halkımız adına başarılar dilemek istiyorum” dedi.

“HALKIMIZ ADINA, GELECEK ADINA HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM…”

Meclis Başkanı ve CTP-BG’nin Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber ise kısa açıklamasında, 2015 yılının Nisan ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimi’ne işaret ederek, “Aday adayı olarak müracaat ettim, adaylığım parti meclisinde oy birliğiyle kabul edildi. Hepimiz adına, halkımız adına, gelecek adına hayırlı olmasını diliyorum” ifadesini kullandı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.