1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CUMHURBAŞKANI EROĞLU, ADLİ BİLİMLER DERNEĞİ’Nİ KABUL ETTİ
CUMHURBAŞKANI EROĞLU, ADLİ BİLİMLER DERNEĞİ’Nİ KABUL ETTİ

CUMHURBAŞKANI EROĞLU, ADLİ BİLİMLER DERNEĞİ’Nİ KABUL ETTİ

Kuzey Kıbrıs Adli Bilimler Derneği heyetini kabul eden Eroğlu, kısa süre önce kurulan Derneğin adli bilimler konusunda hissedilen eksikliğin giderilmesi için önemli olduğunu ifade etti.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Adli Bilimler Derneği heyetini kabul eden Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, kısa süre önce kurulan Derneğin adli bilimler konusunda hissedilen eksikliğin giderilmesi için önemli olduğunu ifade etti.

Kuzey Kıbrıs Adli Bilimler Derneği Başkanı Cemal Gürkan kabulde yaptığı konuşmada, dernek faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.

Gürkan çalışmalarını daha iyi yürütebilmeleri için adli bilimler ve adli tıp kurumlarının oluşturulmasına ihtiyaç duyduklarını anlatarak, Eroğlu’na konuyla ilgili yaptıkları çalışmayı verdi.

EROĞLU

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da kabulde yaptığı konuşmada Dernek Yönetim Kurulu’nu böyle önemli bir konuda inisiyatif alarak derneği kurdukları için tebrik etti.

Zamanla Derneğe müracaatların artacağını söyleyen Eroğlu, Derneğin eksikliği hissedilen bir konuda faaliyet göstereceğine işaret etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.