1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CUMHURBAŞKANI EROĞLU KOMUTANLARLA GÖRÜŞTÜ
CUMHURBAŞKANI EROĞLU KOMUTANLARLA GÖRÜŞTÜ

CUMHURBAŞKANI EROĞLU KOMUTANLARLA GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu yarın görev devir teslimi yapılacak 28’inci Mekanize Piyade Tümen ile 14’üncü Zırhlı Tugay Komutanlarını kabul etti.

A+A-

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu yarın görev devir teslimi yapılacak 28’inci Mekanize Piyade Tümen ile 14’üncü Zırhlı Tugay Komutanlarını kabul etti.

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu  saat 15:00’de gerçekleşen kabulde, görevini Tümgeneral Tayyar Süngü’ye devredecek olan 28’inci Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral İlhan Talu ile görevini Tank Kurmay Albay Özkan Aydoğdu’ya devredecek olan 14’üncü Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Avni Angun’a hizmetlerinden ötürü plaket takdim etti.

Görev devir teslim törenleri yarın saat 09:00’de 14’üncü Zırhlı Tugay Komutanlığı’nda, saat 11:00’de ise 28’inci Mekanize Piyade Komutanlığı’nda gerçekleşecek.

Bilindiği üzere 30 Ağustos’tan geçerli olmak üzere Korgeneralliğe terfi eden Tümgeneral İlhan Talu Ankara’da 4’üncü Kolordu Komutanlığı, Tümgeneralliğe terfi eden Tuğgeneral Avni Angun ise Ankara Polatlı’daki Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı’nda görev yapacak.

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu yaptığı konuşmada, KKTC’deki görevlerini başarıyla tamamlayan 28’inci Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral İlhan Talu ile 14’üncü Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Avni Angun’nu kutlayarak yeni görevlerinde başarı diledi.

Görevi devredenler ile devralacak komutanların yeni görevlerine terfi alarak başlayacak olmalarının mutluluk verici olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Eroğlu, özellikle Kıbrıs’ta görevini tamamlayan komutanların terfi alarak ayrılacak olmalarının kendileri için de ayrı bir sevinç kaynağı olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Eroğlu, Tümgeneral Tayyar Süngü ile Tank Kurmay Albay Özkan Aydoğdu’ya da KKTC’de yapacakları yeni görevlerinde başarılar diledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.