1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. CUMHURBAŞKANI EROĞLU, TRİATLON FEDERASYONU HEYETİNİ KABUL ETTİ
CUMHURBAŞKANI EROĞLU, TRİATLON FEDERASYONU HEYETİNİ KABUL ETTİ

CUMHURBAŞKANI EROĞLU, TRİATLON FEDERASYONU HEYETİNİ KABUL ETTİ

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Ahmet V. Çelik başkanlığındaki Triatlon Federasyonu sporcularını kabul etti.

A+A-

Cumhurbaşkanlığı’nda saat 12.00’de gerçekleşen kabulde, Çelik, Cumhurbaşkanı Eroğlu’na federasyonun faaliyetleri ve sporcuların gösterdiği başarılar hakkında bilgi verdi.

ÇELİK

Federasyon Başkanı Ahmet V. Çelik Triatlon Federasyonu’nun faaliyetlerinin yılın 12 ayı 3 dalda (Aquatlon, Duatlon ve Triatlon) devam ettiğini söyledi.

Ambargodan dolayı KKTC’li sporcuların uluslararası yarışmalarda bulunamadığının altını çizen Çelik, Kıbrıs’ta uluslararası nitelikli yarışmalar düzenlendiğini ve bu yarışmaların sürdüğünü kaydetti.

Çelik, ambargo dolayısıyla KKTC’de barajı geçen sporcuların Türkiye’de, ardından da başarılı olmaları halinde Avrupa’da yarışmalara katılım sağlayabildiklerini anlatarak, triatlonun disiplin, dayanıklılık ve çok çalışma gerektiren bir spor olduğunu da ekledi.

EROĞLU

Cumhurbaşkanı Eroğlu da Kıbrıslı Türk gençlerin her spor alanında faaliyet gösterip başarılı olmasının, ayrıca dünyaya da KKTC insanının başarılı olabileceği mesajını vermenin önemli olduğunu kaydetti.

Eroğlu Triatlon sporuyla uğraşanların kendinden ve yaşantısından belli fedakârlıklar yapması gerektiğini kaydederek, KKTC’deki yarışmalarda başarılı olup Türkiye’ye gidecek sporcuların buradaki başarılarının Avrupa’da da devam etmesi dileğinde bulundu.

 

Kaynak: TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.