1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CUMHURİYET MECLİSİ ÇEVRE KOMİTESİ TOPLANDI
CUMHURİYET MECLİSİ ÇEVRE KOMİTESİ TOPLANDI

CUMHURİYET MECLİSİ ÇEVRE KOMİTESİ TOPLANDI

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, çevreyi katletmenin insani bir suç olduğunu söyleyerek, “Çevre geleceğimizdir” dedi.

A+A-

KOMİTE TAŞ OCAKLARI VE ULUSAL TEMİZLİK KAMPANYASI’NA KATILIMI KONUŞTU

SİBER: “ÇEVREYİ KATLETMEK, İNSANİ BİR SUÇTUR”

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, çevreyi katletmenin insani bir suç olduğunu söyleyerek, “Çevre geleceğimizdir” dedi.

Cumhuriyet Meclisi Çevre Komitesi bugün saat 15.00’te toplanarak taşocakları ve “Ulusal Temizlik Kampanyası”na katılım konularını görüştü.

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber’in başkanlık ettiği toplantıya UBP Girne Milletvekili İzlem Gürçağ, TDP Girne Milletvekili Zeki Çeler ve CTP-BG Güzelyurt Milletvekili Hüseyin Erçal katıldı. Toplantıda Çevre Platformu’ndan Ayşe Dönmezer ile Maden, Metalurji, Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Birol Karaman da hazır bulundu.

Sibel Siber, toplantının başında yaptığı konuşmada, Çevre Platformu’ndan Ayşe Dönmezer’in “Ulusal Temizlik Kampanyası”na katılıp, temizlik seferberliği başlatılması önerisini değerlendireceklerini belirtti. Meclis’in projeyi desteklediğini kaydeden Siber, bugün bu konu hakkında detaylı bilgi alacaklarını söyledi.

Taş ocaklarıyla ilgili Maden, Metalürji, Jeoloji Mühendisleri Odası’nın görüşlerini dinlemek istediklerini kaydeden Siber, bu konuda somut öneriler oluşturup, hükümetle paylaşmak istediklerini ifade etti. Siber, çevreyi katletmenin insani bir suç olduğunu söyleyerek, “Çevre geleceğimizdir” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.