1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CUMHURİYET MECLİSİ GENEL KURULU YARIN TOPLANACAK
CUMHURİYET MECLİSİ GENEL KURULU YARIN TOPLANACAK

CUMHURİYET MECLİSİ GENEL KURULU YARIN TOPLANACAK

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu yarın toplanıyor.

A+A-

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu yarın toplanıyor. Genel Kurul’un gündeminde “İdare Amiri seçimi” ve güncel konuşmalarla sorular bulunuyor.

Meclis Başkanı Sibel Siber’in milletvekillerine yaptığı çağrıya göre, genel kurul toplantısı yarın saat 10.00’da başlayacak.

İdare amiri seçiminin ardından milletvekillerinin “güncel konuşma” istemlerine yer verilecek.

Güncel konuşmaların ardından “Digitech İletişim Ltd’e yapılan Stopaj Vergisi Uygulaması ile ilgili Meclis Araştırma Komitesinin, İçtüzüğün 114’üncü Maddesinin (6)’ncı Fıkrası Kuralları Uyarınca Hazırlanan Çalışmalarını Sonuçlandırmamasına İlişkin Raporu” ele alınacak.

Ardından milletvekillerinin yazılı ve sözlü sorularına geçilecek. Yazılı soru kısımda “CTP İskele Milletvekili Biray Hamzaoğulları’nın sunduğu 30 Eylül 2014 tarihinden günümüze kadar verilen ‘T’ ve ‘ZET’ izinlerine ilişkin” yazılı sorusuna Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’nın yanıtı okunacak.

Sözlü sorular bölümünde ise “UBP Gazimağusa Milletvekili Erdal Özcenk’in, Doğu Akdeniz Üniversitesinin Kuruluş Yasası’nın Düzenlenmesi ile İlgili” sözlü sorusu, ayrıca TDP Gazimağusa Milletvekili Hüseyin Angolemli’nin, “Kooperatif Merkez Bankası İle İlgili” sözlüden yazılıya dönen sorusu okunacak.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.