1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CUMHURİYET MECLİSİ KURULU YARIN TOPLANACAK
CUMHURİYET MECLİSİ KURULU YARIN TOPLANACAK

CUMHURİYET MECLİSİ KURULU YARIN TOPLANACAK

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu yasama görevini yerine getirmek üzere yarın toplanacak. Genel Kurul çeşitli tasarı ve önerilerle komitelerden gelen raporları görüşecek.

A+A-

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu yasama görevini yerine getirmek üzere  yarın toplanacak. Genel Kurul  çeşitli tasarı ve önerilerle komitelerden gelen raporları görüşecek.

Meclisten yapılan açıklamaya göre, saat 10.00’da toplanacak Genel Kurulun gündeminde,  Başkanlığın Genel Kurul’a sunuşları. Özel Gündemde Yer Alacak İşler, Seçimler ve Oylaması Yapılacak işler, sorular, genel görüşme ve meclis araştırması ve görüşülecek tasarı ve öneriler ile komitelerden gelen diğer işler bulunuyor.

Görüşülmesi beklenen tasarı ve öneriler şöyle;

“(1) Sosyal Güvenlik (Değişiklik) Yasa Tasarısı (Y.T.No:2/l/2013) ve İdari ve Sosyal İşler Komitesinin Tasarıya ilişkin Raporu.

(2) Kesin Hesap Yasa Tasarıları ile Sayıştay Denetim Raporlarını Görüşmek Üzere Oluşturulan Geçici (Özel) Komitenin, KKTC Sivil Havacılık Dairesi 2007 Mali Yılı Gelirleri Sayıştay Denetim Raporuna (S.R.No: 115/4/2008) ilişkin Raporu.(3) Kesin Hesap Yasa Tasarıları ile Sayıştay Denetim Raporlarını Görüşmek Üzere Oluşturulan Geçici (Özel) Komitenin, Kıbrıs Türk Kıyı Emniyeti ve Gemi Kurtarma Ltd. Şti'nin 2007 Mali Yılı Sayıştay Denetim Raporuna (S.R.No:123/4/2008) ilişkin Raporu.

(4) Kesin Hesap Yasa Tasarıları ile Sayıştay Denetim Raporlarını Görüşmek Üzere Oluşturulan Geçici (Özel) Komitenin, Geçitkale Belediyesi Su Şebekesi, Kazı Projesi İhalesi Araştırma Sayıştay Denetim Raporuna (S.R.No: 159/2/2010) ilişkin Raporu.

(5) Kesin Hesap Yasa Tasarıları ile Sayıştay Denetim Raporlarını Görüşmek Üzere Oluşturulan Geçici (Özel) Komitenin, Lefkoşa Kaymakamlığı 2011 Mali Yılı Gelir Hesaplan Sayıştay Denetim Raporuna (S.R.No:236/5/2013) ilişkin Raporu.

(6) Yurttaşların KKTC Cumhuriyet Meclisine Dilekçeyle Başvurmaları ve Dilekçelerin İncelenmesi ile Karara Bağlanmasını Düzenleyen Yasanın 6'ncı Maddesi uyarınca Dilekçe Komitesinin 8 Ekim 2013 Tarihinde Yapmış Olduğu Toplantıda Aldığı Kararlan Gösteren Cetvel.”

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.