1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DAHA 15 YAŞINDA BİR GENÇ KIZ...
DAHA 15 YAŞINDA BİR GENÇ KIZ...

DAHA 15 YAŞINDA BİR GENÇ KIZ...

Başına ne geldiyse erkek arkadaşı yüzünden geldi..

A+A-

 

Lefkoşa Surlariçi bölgesinde yaşayan 15 yaşındaki D.Ö isimli genç kızın beş  evden ayrıldığı ve geri dönmediği belirtildi. Polis basın subaylığı, Pazar günü evden ayrılan ve bir daha dönmeyen lise öğrencisi genç kızın nerede arandığını bildirdi.

Genç kızın ailesine ulaşan gazete, sürekli evden kaçtığı belirtilen genç kızın uyuşturucu batağına saplandığını belirledi. Genç kızın ailesi kızlarının erkek arkadaşı sayesinde uyuşturucuya alıştığını öne sürdü. 

ONA BAKMAK İSTEMİYOR 

Genç kızın erkek arkadaşının uyuşturucu kullandığını öne süren anne K.Ö,kızının sürekli evden kaçtığını, bonzai kullandığını söyledi. Üç çocuk annesi olan K.Ö eşinden ayrıldığını, çocuklarına bakmakta zorlandığını belirterek, “Kızım erkek arkadaşı ile birlikte bonzai içiyor. Bu nedenle evden kaçıyor. Ben ona sahip çıkamıyorum. Sosyal Hizmetler ile temasa geçtim ve bakamayacağımı söyledim. Ben uyuşturucu ile mücadele edemiyorum” dedi. Çaresiz anne, gençlerin hali ne olacak diyerek yetkilileri yardıma çağırdı. 

SÜREKLİ KAÇIYOR 

Mahalle sakinlerinden alınan bilgiye göre genç kızın sürekli evden kaçtığı, sokaklarda, okul bahçesinde gecelediği öğrenildi. Mahalle sakinleri evden kaçan genç kızın ailesinden kaçtığını, uyuşturucu kullandığını da öne sürdü. 

Star Kıbrıs

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.