1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DAHA 17 YAŞINDA ANCAK...
DAHA 17 YAŞINDA ANCAK...

DAHA 17 YAŞINDA ANCAK...

Gazimağusa'da;

A+A-

 

Mağusa’da yarım gram uyuşturucu maddeyle yakalanan 17 yaşındaki zanlı F.D, almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” ile suçlanan zanlı F.D’nin tutukluluk süresi 4 gün daha uzatıldı.

Satıcı aranıyor…

Meselenin tahkikat memuru Mustafa Kavaz, 27 Ağustos’ta alınan bir bilgide zanlı F.D’nin tasarrufunda uyuşturucu madde olduğunun öğrenildiğini belirtti. Kavaz, zanlı F.D’nin evinde yapılan aramada yatak odasında bir paket içerisinde yarım gram uyuşturucu madde ve içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 4 adet sigara izmariti bulunduğunu açıkladı. 

Kavaz, zanlının, gönüllü ifadesinde, yarım gram uyuşturucu maddeyi aldığı gün aynı kişiden her biri 3 gram olmak üzere 12 paket aldığını beyan ettiğini belirterek, satıcının arandığını açıkladı. Meseleyle ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlanmadığını belirten Kavaz, zanlının 8 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

4 gün daha…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı F.D’nin devam eden tahkikatın selameti açısından 4 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.